RAŇAJKOVÝ PROGRAM nielen pre hotely RAŇAJKOVÝ PROGRAM nielen pre hotely

Jogurtová bábovka

Jogurtová bábovka zo zmesi Jogurtové cesto sa jednoducho pripravuje a pekne upečie aj v hotelových podmienkach. Ideálna pre raňajkový program, k menu, cateringu a pod.

Hmota:

500 g   Cesto jogurtové
160 g   Tek.vaj. melanž/vajcia
150 g   rastlinný olej
150 g   voda

Technologický postup

Všetky suroviny na cesto miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja cca 5 min. Vymiešané cesto dávkujeme do bábovkovej formy vystriekanej Carlex Spray.

Pečieme pri 175°C cca 45-55 min. v závislosti od typu pece a navážky.

Vychladnutú bábovku môžeme posypať práškovým cukrom.

TIP: Do cesta možno pridať čokoládovú dekoráciu, kakao atď.

Pri navážke 960 g - veľká bábovka - dostanete po upečení 800 g bábovku.

Jogurtová bábovka