Vegánsky krém za studena. Termostabilný a mrazuvzdorný. Jednoduchá príprava s vodou.
Návod na použitie
Vegánsky krém za studena.
Stabilný krém jemne žltej farby.
Bez pridania palmového tuku, s prírodnými farbivami a arómami.
Termostabilný a mrazuvzdorný.
Ideálny ako náplň pre torty, koláče, do plundry a croissantov, pre koláče typu pie, ako náplň jemného pečiva, mille-feuille
Výborné v kombinácii s vegan smotanou Rosette V-GO! nesladenou a vegan margarínom.
Základná receptúra: Jednoduchá príprava s vodou.
350 – 400 g V-GO! Rap
1000 g voda
Zmiešajte obe suroviny pomocou metličky/strojom pri stredných otáčkach.
Necháme postáť cca 20 minút (nabobtnať) a až potom vyšľaháme v stroji pri najvyšších otáčkach.
Náš tip:
Vegan smotanu alebo margarín si našľaháme zvlášť a následne spojíme s už vyšľahaným V-GO! Rap hotovou náplňou.
Získame tým lepší objem a lepšiu chuť.
Napr.:
1400 g hotový Rap vegan
250 g vegan margarín
100 g práškový cukor
alebo
250 g hotový Rap vegan
1000 g Rosette vegan nesladená
alebo
500 g vegan margarín
500 g voda
200 g práškový cukor
200 g V-Go! Rap
