Receptúry
Nepečený cheesecake

Jednoduchá a chuťovo vyvážená torta - cheesecake z našich surovín Cesto špaldové s orechmi, tvarohová náplň štandard A a ďalších surovín.

Hmota:

250 g   Cesto špaldové s orechmi
70 g   Zela delikates
55 g   Tek.vaječná melanž/vajcia

Hmota 2:

100 g   Zela delikates

Náplň 1:

500 g   Tvarohová náplň štandard A
250 g   Cream Rosette - smotana sladená
100 g   Zeesan Tvaroh

Technologický postup

 

Z cesta špaldového, melanže a Zela delikates vypracujeme lopatkou cesto, ktoré rozvaľkáme na plech a upečieme.

Pečieme pri 170°C cca 20-25 min. v závislosti od typu pece a navážky. 

Upečený a vychladený plát  poriadne vysušíme a následne ho pomrvíme a zmiešame s roztopeným Zela delikates. Pripravenú zmes rovnomerne roztlačíme do formy o priemere 24 cm a dáme zapiecť na 5-10min. pri 180°C.

Na vychladnutý korpus navrstvíme náplň ktorú pripravíme nasledovne: Zeesan pripravíme spolu s Ken Presto-nešľaháme  a primiešame do tvarohu. Poriadne lopatkou premiešame a dáme stuhnúť do chladu.

Krájame napríklad na 12 ks o hmotnosti 100 g.

TIP:Môžeme dozdobiť podľa fantázie čerstvým ovocím, šľahačkou, Smet čokoládovými dekoráciami a pod.

 

Nepečený cheesecake