
Výborná chuť kombinácie Cesta čokoládového a maliny v podobe chutného želé, ochutenej šľahačkovej smotany s pravými kúskami mrazených (lyofilizovaných) malín pekne dozdobené s Dekorkami z našej ponuky a inovovanou zrkadlovou polevou Paletta Miroir Malina. Ideálne nakrájané na kocky alebo ako tortové rezy. Vďaka použitiu Rosetty - sladenej rastlinnej smotany od Zeelandie budú mať Vaše výrobky v kombinácii so stabilizátorom smotany až 3-dňovú záruku.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota 1: | |||
600 | g | Cesto čokoládové | |
400 | g | Tekutá vaječná melanž | |
300 | g | rastlinný olej | |
Náplň 1: | Cream Rosette | ||
750 | g | Jung S-A malina | |
180 | g | voda | |
180 | g | ||
Nápň 2: | |||
500 | g | Malinový gél | |
50 | g | cukor | |
10 | g | agar | |
420 | g | voda | |
Dozdobenie: | 400 | g | Paletta Miroir Malina |
čokoládová dekorácia SMET |
Technologický postup
Všetky suroviny na čokoládové cesto miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja. Vymiešanú hmotu rozdelíme na dva plechy o rozmere 30x40 cm.
Pečieme pri 180°C cca 10-15 min. v Závislosti od typu pece a navážky.
Šľahačku pripravíme so Zeesanom podľa návodu na obale a rozdelíme na 3 časti.
Kompletizácia výrobku: Do ráfku uložíme čokoládový plát a natrieme 1/3 malinovej šľahačky. Zalejeme jemne ochladeným želé ktoré pripravíme uvarením vody s cukrom a agarom a po miernom ochladení pridáme malinový gél.
Na stuhnutú želé vrstvu natrieme 2/3 šľahačky a priložíme druhým plátom.
Na povrch natrieme poslednú 1/3 šľahačky a necháme stuhnúť.
Po stuhnutí polejeme Paletta Miroir malina.
Krájame na kusy požadovanej veľkosti a hmotnosti.
Dodatočné informácie
receptúra pre 35 ks á 90 g.
