Receptúry
Čokoládové rezy s malinovým želé

Výborná chuť kombinácie Cesta čokoládového a maliny v podobe chutného želé, ochutenej šľahačkovej smotany s pravými kúskami mrazených (lyofilizovaných) malín pekne dozdobené s Dekorkami z našej ponuky a inovovanou zrkadlovou polevou Paletta Miroir Malina. Ideálne nakrájané na kocky alebo ako tortové rezy. Vďaka použitiu Rosetty - sladenej rastlinnej smotany od Zeelandie budú mať Vaše výrobky v kombinácii so stabilizátorom smotany až 3-dňovú záruku.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota 1:
600 g Cesto čokoládové
400 g Tekutá vaječná melanž
300 g rastlinný olej
Náplň 1: Cream Rosette
750 g Jung S-A malina
180 g voda
180 g
Nápň 2:
500 g Malinový gél
50 g cukor
10 g agar
420 g voda
Dozdobenie: 400 g Paletta Miroir Malina
čokoládová dekorácia SMET

Technologický postup

    Všetky suroviny na čokoládové cesto miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja. Vymiešanú hmotu rozdelíme na dva plechy o rozmere 30x40 cm.

    Pečieme pri 180°C cca 10-15 min. v Závislosti od typu pece a navážky.


    Šľahačku pripravíme so Zeesanom podľa návodu na obale a rozdelíme na 3 časti.

    Kompletizácia výrobku: Do ráfku uložíme čokoládový plát a natrieme 1/3 malinovej šľahačky. Zalejeme jemne ochladeným želé ktoré pripravíme uvarením vody s cukrom a agarom a po miernom ochladení pridáme malinový gél.

    Na stuhnutú želé vrstvu natrieme 2/3 šľahačky a priložíme druhým plátom.

    Na povrch natrieme poslednú 1/3 šľahačky a necháme stuhnúť.

    Po stuhnutí polejeme Paletta Miroir malina.

    Krájame na kusy požadovanej veľkosti a hmotnosti.

Dodatočné informácie

receptúra pre 35 ks á 90 g.