Cukrárske produkty

Cukrárske produkty

Triediť
1 ... 3 4 5 6 7
BIELY DECOR ICING

Vyskúšajte inovovanú verziu modelovacej hmoty - Biely decor icing Kód výrobku 1029 - výrazná biela farba - ideálna na poťahovanie ako aj modelovanie - pri poťahovaní krém nepresvitá cez vrstvu modelovacej hmoty Pre viac informácií kliknite na viac receptúry novinky.

Bianca Topping ( Bio bianca )

šľahačkové krémy - prášková báza

Bianca Meringue (kód č. 035)

snehové pusinky a snehový krém

Zela - Fondánová poleva

biela cukrová poleva na cukrárske výrobky, možno ju použiť aj ako modelovací fondán a pre prípravu trvanlivých krémom. Zostáva vláčný po dlhú dobu, dobre na výrobkoch drží a predlžuje ich trvanlivosť.

Zela Delikates

krémový margarín vhodný na prípravu krémov a ľahkých trených hmôt.

Zela - cukrárska poleva tmavá a biela

Extra tmavá a extra biela tuková poleva pre cukrárske výrobky, balená v kúskoch ( nie v blokoch ) - lepšie dávkovanie a váženie, leská, tmavá s kakaovou chuťou, dobre sa rozotiera, rýchlo tuhne.

Scaldis White, Scaldis Dark

imitácia bielej, resp. horkej čokolády určené k dekorácii cukrárskych výrobkov a pre výrobu dekorácií. Základom je rastlinný tuk podobný kakaovému maslu, má príjemnú čokoládovú chuť i vôňu. Rýchle sa rozpustí, zostáva lesklý a je stabilný i pri vyšších teplotách. Je veľmi plastický, preto je vhodný pre kreatívne zdobenie moderných cukrárskych výrobkov a ako dekorácia na čerstvé ovocie.

Piškóta 100 svetlá (kód č. 410) a tmavá (kód č. 411)

zmesi pre výrobu šľahaných hmôt, vynikajúce na korpusy a rolády, dodávajú výrobku veľký objem, vláčnosť, jemnú pórovitú štruktúru, dobrú trvanlivosť výrobku ( u základného korpusu až 10 dní ). Vhodné aj pre priemyselnú výrobu.

Muffin (kód č. 001)

koláč na plech a muffinky

Cesto jogurtové (kód č. 280)

Zmes pre výrobu jogurtovej trenej hmoty. Má jemnú jogurtovú chuť. Vhodná na výrobu korpusov aj báboviek. Výborná pre kombinácie s ovocnými gélmi.

1 ... 3 4 5 6 7