
Cukrárske produkty
Zela - Fondánová poleva
biela cukrová poleva na cukrárske výrobky, možno ju použiť aj ako modelovací fondán a pre prípravu trvanlivých krémom. Zostáva vláčný po dlhú dobu, dobre na výrobkoch drží a predlžuje ich trvanlivosť.
Zela - cukrárska poleva tmavá a biela
Extra tmavá a extra biela tuková poleva pre cukrárske výrobky, balená v kúskoch ( nie v blokoch ) - lepšie dávkovanie a váženie, leská, tmavá s kakaovou chuťou, dobre sa rozotiera, rýchlo tuhne.
Scaldis White, Scaldis Dark
imitácia bielej, resp. horkej čokolády určené k dekorácii cukrárskych výrobkov a pre výrobu dekorácií. Základom je rastlinný tuk podobný kakaovému maslu, má príjemnú čokoládovú chuť i vôňu. Rýchle sa rozpustí, zostáva lesklý a je stabilný i pri vyšších teplotách. Je veľmi plastický, preto je vhodný pre kreatívne zdobenie moderných cukrárskych výrobkov a ako dekorácia na čerstvé ovocie.
Piškóta 100 svetlá (kód č. 410) a tmavá (kód č. 411)
zmesi pre výrobu šľahaných hmôt, vynikajúce na korpusy a rolády, dodávajú výrobku veľký objem, vláčnosť, jemnú pórovitú štruktúru, dobrú trvanlivosť výrobku ( u základného korpusu až 10 dní ). Vhodné aj pre priemyselnú výrobu.
Cesto jogurtové (kód č. 280)
Zmes pre výrobu jogurtovej trenej hmoty. Má jemnú jogurtovú chuť. Vhodná na výrobu korpusov aj báboviek. Výborná pre kombinácie s ovocnými gélmi.
Cesto korzenné ( perníkové ) (kod č. 281)
Zmes pre výrobu perníkového cesta. Vynikajúca v kombinácii s mrazeným ovocím, orechmi, mandľami, polenými slivkami a pod.
Cesto čokoládové (kód č. 279)
Zmes pre výrobu tmavých trených hmôt. Má plnú čokoládovú chuť aj čokoládovú farbu. Korpus po upečení zostáva vláčny po dlhú dobu.