Cukrárske produkty

Cukrárske produkty

Triediť
1 ... 3 4 5 6
Bianca Meringue (kód č. 035)

snehové pusinky a snehový krém

Zela - Fondánová poleva

biela cukrová poleva na cukrárske výrobky, možno ju použiť aj ako modelovací fondán a pre prípravu trvanlivých krémom. Zostáva vláčný po dlhú dobu, dobre na výrobkoch drží a predlžuje ich trvanlivosť.

Zela Delikates

krémový margarín vhodný na prípravu krémov a ľahkých trených hmôt.

Zela - cukrárska poleva tmavá a biela

Extra tmavá a extra biela tuková poleva pre cukrárske výrobky, balená v kúskoch ( nie v blokoch ) - lepšie dávkovanie a váženie, leská, tmavá s kakaovou chuťou, dobre sa rozotiera, rýchlo tuhne.

Scaldis White, Scaldis Dark

imitácia bielej, resp. horkej čokolády určené k dekorácii cukrárskych výrobkov a pre výrobu dekorácií. Základom je rastlinný tuk podobný kakaovému maslu, má príjemnú čokoládovú chuť i vôňu. Rýchle sa rozpustí, zostáva lesklý a je stabilný i pri vyšších teplotách. Je veľmi plastický, preto je vhodný pre kreatívne zdobenie moderných cukrárskych výrobkov a ako dekorácia na čerstvé ovocie.

Piškóta 100 svetlá (kód č. 410) a tmavá (kód č. 411)

zmesi pre výrobu šľahaných hmôt, vynikajúce na korpusy a rolády, dodávajú výrobku veľký objem, vláčnosť, jemnú pórovitú štruktúru, dobrú trvanlivosť výrobku ( u základného korpusu až 10 dní ). Vhodné aj pre priemyselnú výrobu.

Muffin (kód č. 001)

koláč na plech a muffinky

Cesto jogurtové (kód č. 280)

Zmes pre výrobu jogurtovej trenej hmoty. Má jemnú jogurtovú chuť. Vhodná na výrobu korpusov aj báboviek. Výborná pre kombinácie s ovocnými gélmi.

Cesto korzenné ( perníkové ) (kod č. 281)

Zmes pre výrobu perníkového cesta. Vynikajúca v kombinácii s mrazeným ovocím, orechmi, mandľami, polenými slivkami a pod.

Cesto čokoládové (kód č. 279)

Zmes pre výrobu tmavých trených hmôt. Má plnú čokoládovú chuť aj čokoládovú farbu. Korpus po upečení zostáva vláčny po dlhú dobu.

1 ... 3 4 5 6