Cukrárske produkty

Cukrárske produkty

Triediť
1 ... 3 4 5 6 7
Saftia (kód č. 038)

Instantný zahusťujúci prípravok pre ovocie, ovocné kompóty so šťavou a ovocné náplne vhodný na pečenie.

Sacher zmes (kód č. 429)

Zmes na výrobu rezov, tôrt a chlebíčkov s kúskami skutočnej čokolády.

Quick 96 (kód č. 002)

piškótové korpusy, pórovité pečivo

Piškóta 100 svetlá (kód č. 410) a tmavá (kód č. 411)

zmesi pre výrobu šľahaných hmôt, vynikajúce na korpusy a rolády, dodávajú výrobku veľký objem, vláčnosť, jemnú pórovitú štruktúru, dobrú trvanlivosť výrobku ( u základného korpusu až 10 dní ). Vhodné aj pre priemyselnú výrobu.

Muffin (kód č. 001)

koláč na plech a muffinky

Jello total (kód č. 014)

pálená hmota, venčeky, veterníky, banániky, koláč na plech ( mraky )

Cesto jogurtové (kód č. 280)

Zmes pre výrobu jogurtovej trenej hmoty. Má jemnú jogurtovú chuť. Vhodná na výrobu korpusov aj báboviek. Výborná pre kombinácie s ovocnými gélmi.

Cesto karamelové (kód č. 284)

Zmes pre výrobu trenej hmoty s chuťou karamelu. Vhodný na prípravu báboviek alebo korpusov a ako základ vynikajúcich zákuskov.

Cesto korzenné ( medové ) (kod č. 281)

Zmes pre výrobu medového ( perníkového ) cesta. Vynikajúca v kombinácii s mrazeným ovocím, orechami, mandľami, polenými slivkami a pod.

Cesto čokoládové (kód č. 279)

Zmes pre výrobu tmavých trených hmôt. Má plnú čokoládovú chuť aj čokoládovú farbu. Korpus po upečení zostáva vláčny po dlhú dobu.

1 ... 3 4 5 6 7