Cukrárske produkty

Cukrárske produkty

Triediť
1 2 3 4 5 6 7
Vaječná melanž slaná (pekárska)

výborná nielen na potieranie pekárskych výrobkov, ale aj pre požitie do piškótových korpusov a pod.

Volské oká

Vákuované volské oká, varené volské oká z čerstvých slepačích vajec. Vajcia-volské oká môžete ďalej tepelne opracovať ohrievať, smažiť, krájať a pod. Ideálne pre gastroprevádzky a lahôdkárske prevádzky.

Dlhé vajcia/bielka celé a krájané

Hmota varených bielkov a žĺtkov/alebo len bielkov vo forme vajca, celá alebo krájané na plátky, v priereze u dlhých vajec zodpovedá vajíčku (źltko v strede). Ideálne pre lahôdkárske a gastronomické prevádzky, studenú kuchyňu, predovšetkým na zdobenie, do bagiet a šalátov.

Varené vajcia lúpané v náleve/vákuované

Varené, lúpané čerstvé slepačie vajíčka veľkosti "M" ( v slanom náleve alebo vákuovo balené) vhodné pre výrobu šalátov, hotových jedál, obložených sendvičov a pod. Ideálne pre gastroprevádzky.

Miešané vajcia so smotanou 1 L a 10 L

Tekutá homogenizovaná a pasterizovaná vaječná melanž, ochutená soľou a korením, pre prípravu miešaných vajíčok, praženice, omelety a pod. Obsahuje 5 % smotany na šľahanie a plnotučné mlieko.

Tekutý vaječný žĺtok 1 L a 10 L

Pasterizovaný tekutý vaječný žĺtok s vlastnosťami podobnými čerstvým rozbitým žĺtkom, ideálny pre cukrársku výrobu, pre trené cestá, sladké jedlá v gastronómii a pod. Program Bezpečné vajcia Zeelandia.

Tekutý vaječný bielok 1L, 10L

Pasterizovaný vaječný bielok - program Bezpečné vajcia - so stabilizovanou šľahateľnosťou, ideálny pre cukrárske výroby a gastronomické prevádzky, ktoré si pečú vlastné cukrárske výrobky.

Tekutá vaječná melanž 1 L a 10 L

Pasterizovaná tekutá vaječná melanž v rámci programu Bezpečné vajcia. Ideálna ako pre pekársku výrobu, tak aj pre cukrársku výrobu - dobrá šľahateľnosť, vlastnosti blízke čerstvým vajcia. Vhodná pre gastronomické prevádzky, jedálne a reštaurácie, kde nemusíte riešiť biologický odpad - škrupinky z vajíčok a pod. Skladovanie: 0 až +4 °C.

Prílohové cestoviny semolinové

Cestoviny vyrobené z krupice tvrdej pšenice - semoliny. Základné tvary: špagety, penne, vrtuľky, mašle, klobúčiky.

Vaječné cestoviny prílohové farebné

Prílohové farebné cestoviny svoju farbu získavajú prídavkom mletej sušenej zeleniny, v balení nájdete vždy zmes cestovín rôznych farieb. Ponúkame tieto základné tvary: kolienka, makaróny, špirály a vrtuľky.

Vaječné cestoviny prílohové

Prílohové cestoviny tvoria pestrú paletu tvarov: vrtuľky, špirály, kolienka, široké rezance, široké rezance s vlnkou, fliačky, makaróny, špagety.

Vaječné cestoviny do polievok

V základnom sortimente máme niekoľko druhov cestovín do polievok: niťovky, mušličky, tarhoňu, ryžu, rezance a abecedu.

1 2 3 4 5 6 7