Mamas Pie Mamas Pie

Tartaletka s citrónovým krémom

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Korpus: 295 g MAMAS PIE
85 g maslo/Zela Delikates
25 g voda
Citrónový krém: 190 g Ken Nata 35%
155 g Frutafill Citrón
75 g Arabesque Blanc 29%
75 g maslo/Zela Delikates
Snehová hmota: 150 g Bianca
150 g voda

Technologický postup

Korpus: Mamas Pie so studeným maslo nakrájaným na kocky miešame hákom/lopatkou do konzistencie žmolenky. Pridáme studenú vodu a vymiešame do hladkej konzistencie. Cesto rozvaľkáme na hrúbku 3 mm, prejdeme povrch s ježkom a vykrojíme do formy na tartaletky.Pečieme pri 180°C cca 8 – 10 minút

Citrónový krém: Všetky ingrediencie privedieme za stáleho miešania do varu. Výsledným krémom naplníme tartaletky a necháme vychladnúť.

Snehová hmota: Biancu s vodou šľaháme do pevného snehu, ktorý striekame na povrch tartaletky do špirály.
Kontúry opaľujeme flambé pištoľou a posypeme malinovým prachom alebo citrónovou kôrou.

Dodatočné informácie

(Suroviny na 10 ks)

Tartaletka s citrónovým krémom