Mamas Pie Mamas Pie

MAMAS PIE základná receptúra

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Cesto: 1000 g MAMAS PIE
280 g Zela Delikates/maslo/margarín
80 g voda

Technologický postup

Zmes a studený Zela Delikates/maslo/margarín zmiešame za pomoci lopatky alebo háku pri pomalých otáčkach na konzistenciu žmolenky. Pridáme vodu a vymiešame na hladké cesto.

PREČO použiť práve MAMAS PIE:

• ideálna pre výrobu korpusov z krehkých ciest.
• Jednoduchá a rýchla príprava.
• Krehký a zároveň pevný korpus.
• Elastické, dobre spracovateľné cesto, ktoré sa nelepí.
• Cesto nevyžaduje odležanie v chladničke.
• Viete ho spracovať ako ručne, tak aj strojovo.
• Vhodné na mrazenie po upečení.

Mamas pie v tomto type aplikácie odporúčame piecť pri teplote 160 -180 °C, podľa typu pece a druhu a množstva koláčikov v peci. Čas pečenia je závislý od navážky, typu pece cca 7-10 minút.

MAMAS PIE -moderná zmes na prípravu tartaletiek, krehkého cesta , koláčov, základu na koláče a pod.