
Trvanlivejšie makovo-linecké rezy z krehkej hmoty Mamas pie a liatej hmoty - Zmesi na Makovník. S krásnym vzorom mriežky na povrchu s Mamas pie. Jemne naplnené ovocnou náplňou pre ešte lepšiu chuť a krajší vzhľad. Ideálne aj ako rodinné balenie.
Hmota 1:
750 g | Mamas pie | |
210 g | Zela delikates | |
60 g | voda |
Hmota 2:
500 g | Zmes na makovník | |
70 g | rastlinný olej | |
220 g | voda |
Náplň:
300 g | Ovocná náplň zmes |
Dozdobenie:
50 g | Paletta Spray Neutral |
Technologický postup
Mamas Pie, Zela Delikates a vodu vyhnetieme na hladké cesto.
650g cesta rozvaľkáme do plechu o rozmere 60x20 cm a natrieme ovocnou náplňou. Všetky suroviny na Makovník miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja cca 4 min.
Vymiešanú zmes rozotrieme na linecké cesto s ovocnou náplňou.
Zo zvyšného cesta urobíme na povrch ozdobnú mriežku.
Pečieme pri cca 180°C cca 35 min. v závislosti od typu pece a navážky.
Po upečení ešte horúce potrieme Paletta Spray Neutral.
Krájame na kusy požadovanej veľkosti a hmotnosti.
Dodatočné informácie
Z jedného plechu nakrájame 48 ks á 40 g.
