Mamas Pie Mamas Pie

Letné ovocné rezy s  Jung Basis-Rühr

Svieže letné rezy s Jung Basis Rühr s jogurtovou alebo tvarohovou náplňou a čerstvým ovocím alebo Frutafill náplňou a želé s Paletta Spray Neutral.

Hmota 1 - Mamas pie plát

300 g   Mamas pie
85 g   Zeel. margarín Zeelback/Zela delikates
25 g   voda

Hmota 2: Trená hmota

300 g   Jung Basis-Rühr
175 g   Tekutá vaječná melanž
150 g   rastlinný olej
50 g   voda

Náplň 1:

100 g   Rapido
250 g   voda - studená

Náplň 2:

125 g   Zeesan Jogurt
250 g   voda - vlažná
625 g   KEN Presto

Náplň 3:

1000 g   čerstvé ovocie alebo Frutafill

Dozdobenie:

200 g   Paletta Neutral
30 g   voda

Technologický postup

Základ na Mamas pie plát: Mamas pie, Zela delikates/Zeelback a vodu zmiešame lopatkou na homogénne cesto.

Rozvaľkáme do plechu 60x20 cm.

Trená hmota: Jung Basis-Rühr miešame pri pomalých otáčkach s ostatnými surovinami na trenú hmotu počas cca 4 minút.

Dávkujeme na plát Mamas pie. Dáme piecť pri 190°C cca 20-25 minút. (v závislosti od typu pece). 

Na krém si vyšľaháme šľahačku do jogurtovej konzistencie a pridáme ju do Zeesanu Jogurt (alebo podľa receptúry Zeesan Tvaroh) rozmiešaného s vlažnou vodou.

Prípadne došľaháme. Zároveň si pripravíme krém za studena Rapido - ktorý vsypeme do studenej vody a vymiešame do hladka. Oba krémy spojíme.

Pripravenú vanilkovo-jogurtovú náplň natrieme na korpus, dozdobíme čerstvým ovocím alebo Frutafill náplňami,

Palettu Neutral si  s vodou zohrejeme na 80 °C a potom ju vlažnú nalejeme na ovocie a necháme stuhnúť.

Dodatočné informácie

pre 27 rezov

Letné ovocné rezy