
Kokosová tartaletka s Mamas pie
Kokosová tartaletka s Mamas pie
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Korpus: | 270 | g | MAMAS PIE |
75 | g | Zela Delikates | |
25 | g | voda | |
15 | g | Arabesque kakaový prášok | |
10 | g | čierne kakao | |
Kokosová náplň: | 270 | g | Kokosová náplň |
150 | g | Tek. vaječná melanž | |
55 | g | voda | |
15 | g | rastlinný olej | |
15 | g | rum | |
Smotanová náplň: | 700 | g | Ken Nata 35% |
35 | g | Zeesan Neutral | |
Marhuľová náplň: | 70 | g | Frutafill marhuľa |
20 | g | rum | |
7 | g | vanilková pasta |
Technologický postup
Hmota: Mamas Pie preosejeme s kakaom a spolu so studeným Zela Delikates/maslom nakrájaným na kocky dáme do kotlíka a pomocou háku/lopatky miešame do konzistencie žmolenky. Potom pridáme studenú vodu a spojíme do hladkého cesta. Cesto rozvaľkáme na hrúbku 3 mm, poprepichujeme ježkom a vykrojíme do tartaletkových foriem.
Kokosová náplň: Všetky suroviny (s výnimkou rumu) zmiešame a necháme 5 minút odležať. Tartaletky z polovice naplníme náplňou a spoločne pečieme pri teplote 180°C asi 12-15 minút.
Po upečení pokvapkáme rumom.
Krémová náplň: Smotanu si vyšľaháme spoločne so Zeesanom. Tartaletku ozdobíme pripravenou náplňou.
Marhuľová náplň: Frutafill si zmiešame v miske s rumom a vanilkovou pastou. Dozdobíme tartaletky.
Dodatočné informácie
(Suroviny na 10 ks)
