Mamas Pie Mamas Pie

Kokosová tartaletka s Mamas pie

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Korpus: 270 g MAMAS PIE
75 g Zela Delikates
25 g voda
15 g Arabesque kakaový prášok
10 g čierne kakao
Kokosová náplň: 270 g Kokosová náplň
150 g Tek. vaječná melanž
55 g voda
15 g rastlinný olej
15 g rum
Smotanová náplň: 700 g Ken Nata 35%
35 g Zeesan Neutral
Marhuľová náplň: 70 g Frutafill marhuľa
20 g rum
7 g vanilková pasta

Technologický postup

Hmota: Mamas Pie preosejeme s kakaom a spolu so studeným Zela Delikates/maslom nakrájaným na kocky dáme do kotlíka a pomocou háku/lopatky miešame do konzistencie žmolenky. Potom pridáme studenú vodu a spojíme do hladkého cesta. Cesto rozvaľkáme na hrúbku 3 mm, poprepichujeme ježkom a vykrojíme do tartaletkových foriem.

Kokosová náplň: Všetky suroviny (s výnimkou rumu) zmiešame a necháme 5 minút odležať. Tartaletky z polovice naplníme náplňou a spoločne pečieme pri teplote 180°C asi 12-15 minút.
Po upečení pokvapkáme rumom.

Krémová náplň: Smotanu si vyšľaháme spoločne so Zeesanom. Tartaletku ozdobíme pripravenou náplňou.

Marhuľová náplň: Frutafill si zmiešame v miske s rumom a vanilkovou pastou. Dozdobíme tartaletky.

Dodatočné informácie

(Suroviny na 10 ks)

Kokosová tartaletka