Cukrárske produkty

Cukrárske produkty

Triediť
1 ... 3 4 5 6 7
Jello total (kód č. 014)

pálená hmota, venčeky, veterníky, banániky, koláč na plech ( mraky )

Brand 100 (kód č. 050)

pálená hmota, venčeky, veterníky, banániky, koláč na plech ( mraky )

Biskuit instant (kód č. 011)

piškótové korpusy svetlé, kakaové, piškótové rolády

Bianca Meringue (kód č. 035)

snehové pusinky a snehový krém

Zela - Fondánová poleva

biela cukrová poleva na cukrárske výrobky, možno ju použiť aj ako modelovací fondán a pre prípravu trvanlivých krémom. Zostáva vláčný po dlhú dobu, dobre na výrobkoch drží a predlžuje ich trvanlivosť.

Zela Delikates

krémový margarín vhodný na prípravu krémov a ľahkých trených hmôt.

Scaldis White, Scaldis Dark

imitácia bielej, resp. horkej čokolády určené k dekorácii cukrárskych výrobkov a pre výrobu dekorácií. Základom je rastlinný tuk podobný kakaovému maslu, má príjemnú čokoládovú chuť i vôňu. Rýchle sa rozpustí, zostáva lesklý a je stabilný i pri vyšších teplotách. Je veľmi plastický, preto je vhodný pre kreatívne zdobenie moderných cukrárskych výrobkov a ako dekorácia na čerstvé ovocie.

Piškóta 100 svetlá (kód č. 410) a tmavá (kód č. 411)

zmesi pre výrobu šľahaných hmôt, vynikajúce na korpusy a rolády, dodávajú výrobku veľký objem, vláčnosť, jemnú pórovitú štruktúru, dobrú trvanlivosť výrobku ( u základného korpusu až 10 dní ). Vhodné aj pre priemyselnú výrobu.

Muffin (kód č. 001)

koláč na plech a muffinky

Cesto jogurtové (kód č. 280)

Zmes pre výrobu jogurtovej trenej hmoty. Má jemnú jogurtovú chuť. Vhodná na výrobu korpusov aj báboviek. Výborná pre kombinácie s ovocnými gélmi.

1 ... 3 4 5 6 7