Cukrárske produkty

Cukrárske produkty

Triediť
1 ... 3 4 5 6 7
Saftia (kód č. 038)

Instantný zahusťujúci prípravok pre ovocie, ovocné kompóty so šťavou a ovocné náplne vhodný na pečenie.

Sacher zmes (kód č. 429)

Zmes na výrobu rezov, tôrt a chlebíčkov s kúskami skutočnej čokolády.

Piškóta 100 svetlá (kód č. 410) a tmavá (kód č. 411)

zmesi pre výrobu šľahaných hmôt, vynikajúce na korpusy a rolády, dodávajú výrobku veľký objem, vláčnosť, jemnú pórovitú štruktúru, dobrú trvanlivosť výrobku ( u základného korpusu až 10 dní ). Vhodné aj pre priemyselnú výrobu.

Muffin (kód č. 001)

koláč na plech a muffinky

Jello total (kód č. 014)

pálená hmota, venčeky, veterníky, banániky, koláč na plech ( mraky )

Cesto jogurtové (kód č. 280)

Zmes pre výrobu jogurtovej trenej hmoty. Má jemnú jogurtovú chuť. Vhodná na výrobu korpusov aj báboviek. Výborná pre kombinácie s ovocnými gélmi.

Cesto karamelové (kód č. 284)

Zmes pre výrobu trenej hmoty s chuťou karamelu. Vhodný na prípravu báboviek alebo korpusov a ako základ vynikajúcich zákuskov.

Cesto korzenné ( medové ) (kod č. 281)

Zmes pre výrobu medového ( perníkového ) cesta. Vynikajúca v kombinácii s mrazeným ovocím, orechami, mandľami, polenými slivkami a pod.

Cesto čokoládové (kód č. 279)

Zmes pre výrobu tmavých trených hmôt. Má plnú čokoládovú chuť aj čokoládovú farbu. Korpus po upečení zostáva vláčny po dlhú dobu.

Brand 100 (kód č. 050)

pálená hmota, venčeky, veterníky, banániky, koláč na plech ( mraky )

1 ... 3 4 5 6 7