Titulná stránka » Receptúry » Cukrárske výrobky BEZ MÚKY - receptúry » Zamatový mliečny rez BEZ MÚKY

Zamatový mliečny rez BEZ MÚKY

Zákusok, ktorý sa Vám bude rozplývať v ústach - výborná receptúra na zamatové rezy - bez obsahu múky - tentoraz v podobe mliečneho rezu. Náplň je vhodne vybraná za použitia KEN Presto - rastlinnej sladenej smotany a Tvarohovej náplne štandard A - pričom obe sú samozrejme bez obsahu múky a transkontaminácie lepkom pri výrobe. Rez môžete ľahko chuťovo obmeniť - napr. natretím jemnej malinovej vrstvy na zamatku - s použitím nášho Malinového gélu alebo Darinky džem malina - ktoré taktiež neobsahujú lepok/múku. Povrch mliečneho rezu môžete len napr. jednoducho pocukrovať alebo ho dozdobiť polevou Scaldis Dark- ktorý tiež neobsahuje lepok/múku.
Zamatový mliečny rez BEZ MÚKY
Group Weight / Volume Unit Product
Hmota:
500 g Tekutý vaječný bielok
200 g cukor kryštál
220 g Tek. vaj.melanž/vajcia
80 g kakaový prášok
10 g Sóda bicarbona
Náplň:
300 g KEN Presto-sladený
700 g Tvarohová náplň štandard A
Dozdobenie:
250 g Scaldis Dark - tmavý

Bielka vyšľaháme s cukrom na tuhý sneh a opatrne vmiešame vaječné žĺtka s preosiatym kakaovým práškom a sódou bicarbónou. Pripravenú zmes rozotrieme do 2 plechov o rozmere 30x40cm.

Pečieme pri 200°C cca 10-12 min.

Po upečení jeden plát natrieme pripravenou náplňou, prikryjeme s druhým plátom a necháme schladiť. Povrch polejeme s rozpustenou polevou Scaldis Dark alebo posypeme práškovým cukrom.

Krájame na kusy požadovanej veľkosti a hmotnosti.

Preskočiť na obsah. | Na navigáciu