Cukrárske produkty

Cukrárske produkty

Triediť
1 2 3 4 5 6 7
Quick 96

Stabilizácia zmrzliny

Quick 96 (kód č. 002)

piškótové korpusy, pórovité pečivo

Piškóta 100 svetlá (kód č. 410) a tmavá (kód č. 411)

zmesi pre výrobu šľahaných hmôt, vynikajúce na korpusy a rolády, dodávajú výrobku veľký objem, vláčnosť, jemnú pórovitú štruktúru, dobrú trvanlivosť výrobku ( u základného korpusu až 10 dní ). Vhodné aj pre priemyselnú výrobu.

Paletta neutral

slúži k ošetreniu povrchu cukrárskych výrobkov - dodáva lesk a bráni vyschýnaniu, nezanecháva lepivý povrch, rýchlo tuhne, dá sa krájať i po zmrazení.

Ovam 25

Odlučovacie/lubrikačné činidlo pre strojné zariadenia v pekárni - deličky, krájacie zariadenie na chlieb a pod.

Muffin (kód č. 001)

koláč na plech a muffinky

Mont Blanc

Vychutnajte si vylepšenú verziu MONT BLANC na Vašich výrobkoch ako sú cukrárske výrobky, záviny, jemné pečivo, šišky, buchtičky, koláče a mnoho ďalších.

MARO MARCIPÁN 1:3

pravý holandský marcipán určený pre modelovanie alebo dekoráciu cukrárskych výrobkov, štandardne dodávaný v pomere 1:3 (mandľová hmota: cukor).

Ľadová poleva

snehobiela cukrová poleva pre cukrárske výrobky, dobre na výrobkov drží a predlžuje ich trvanlivosť.

Jello total (kód č. 014)

pálená hmota, venčeky, veterníky, banániky, koláč na plech ( mraky )

1 2 3 4 5 6 7