Gastro produkty
Kysnuté buchty s čučoriedkovou omáčkou

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Produkt
Cesto: 1500g Alpská knedľa
735g voda
60g droždie
Omáčka: 1000g Frutafill čučoriedka
500g voda

Technologický postup

    Cesto: všetky suroviny na cesto miešame za pomoci háku cca 5 minút pri najpomalších otáčkach. Po zamiešaní necháme 10 minút odpočinúť. Cesto následne delíme na 70 g cestové kusy, vytvarueme do tvaru knedle a necháme nakysnúť.

    Varíme vo vriacej vode alebo pare cca 15 minút.

    Omáčka na dozdobenie: Frutafill čučoriedka (kód č. 395) a vodu dáme do hrnca, rozmiešame metlou a za stáleho miešania privedieme k varu.

    Knedle podávame preliate omáčkou.

    Suroviny postačia na 10 porcií ( 1 porcia: 3 ks knedlí a 150 g omáčky).

    Alpská knedľa (kód č. 200019)