Gastro produkty
Dukátové buchtičky so šodó

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Produkt
Cesto: 2000g Alpská knedľa
940g voda
120g Zela delikates
80g droždie
Krém: 1000g Presta vanilla
1000g Ken Lactea 35%
500g voda

Technologický postup

    Cesto: všetky suroviny miešame pomocou háku 5 minút na najpomalšom stupni. Cesto necháme odpočinúť a rozdelíme ho na malé kúsky, ktoré naukladáme do vymasteného plechu. Pečieme pri 165 °C cca 20 minút.

    Krém: suroviny dáme do hrnca, metlou premiešame a necháme prejsť varom.

    Na jednu porciu dáme 300 g buchtičiek a 250 g vanilkového krému.

    Alpská knedľa (kód č. 200019), Zela delikates (kód č. 332), Presta vanilla á 10 kg (kód č. 044) a KEN Lactea 35% (kód č. 633)