Gastro produkty
Alpské buchty

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Produkt
Cesto: 1000g Alpská knedľa
460g voda
60g Zela delikates
40g čerstvé droždie (alebo 10g sušené)
Náplň: 600g Slivkový lekvár

Technologický postup

    Cesto: Všetky suroviny miešame pomocou háku cca 8 minút na najpomalšom stupni, po zamiešaní necháme cesto cca 10 minút odpočinúť.

    Cesto delíme na 50 g kúsky, každý plníme po 20 g slivkovým lekvárom, naukladáme do plechu tesne vedľa seba ( do GN1/1 5x8 ks) a necháme nakysnúť.

    Pečieme v rúre alebo v konvektomate, doba pečenia je cca 25 minút pri 160 °C.

    Alpská knedľa (kód č. 200019), Zela delikates (kód č. 332), Slivkový lekvár s jabl. (kód č. 200080).