
Alpské buchty
Alpské buchty
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Produkt |
---|---|---|
Cesto: | 1000g | Alpská knedľa |
460g | voda | |
60g | Zela delikates | |
40g | čerstvé droždie (alebo 10g sušené) | |
Náplň: | 600g | Slivkový lekvár |
Technologický postup
Cesto: Všetky suroviny miešame pomocou háku cca 8 minút na najpomalšom stupni, po zamiešaní necháme cesto cca 10 minút odpočinúť.
Cesto delíme na 50 g kúsky, každý plníme po 20 g slivkovým lekvárom, naukladáme do plechu tesne vedľa seba ( do GN1/1 5x8 ks) a necháme nakysnúť.
Pečieme v rúre alebo v konvektomate, doba pečenia je cca 25 minút pri 160 °C.
Alpská knedľa (kód č. 200019), Zela delikates (kód č. 332), Slivkový lekvár s jabl. (kód č. 200080).
