Katov šľah

"katův šleh"
Katov šľah
Weight / Volume Product
1500g Zeleninový základ na lečo
300g voda
1000g bravčové mäso (karé, stehno, plece)
50g tuk
300g cibuľa
5g kukuričný škrob
soľ, mleté čierne korenie, chili, sójová omáčka

Mäso nakrájamé na tenké rezance, dáme do misky, osolíme, okoreníme, pridáme chilli, sójovú omáčku a kukuričný škrob. Všetko premiešame a necháme odležať v chlade.

Očistenú cibuľu nakrájame na tenšie rezančeky. Na rozpálenej panvici rozohrejeme tuk, vložíme do nej mäso a krátko orestujeme.Pridáme nakrájanú cibuľu a ďalej restujeme pokiaľ mäso a cibuľa nezmäknú. Pridáme Zeleninový základ na lečo (kód č. 200056), zamiešame, chvíľu podusíme a podľa potreby dochutíme.

Podávame s chlebou alebo zemiakovou plackou a pod.

Preskočiť na obsah. | Na navigáciu