Titulná stránka » Receptúry » Pavlova tortičky s Biancou

Pavlova tortičky s Biancou

Jednoduché a chutné Pavlova tortičky s Biancou - sušenými bielkami.
Pavlova tortičky s Biancou
Group Weight / Volume Unit Product
Hmota:
250 g BIANCA
250 g cukor kryštál
250 g horúca voda
Náplň:
900 g KEN PRESTO šľahačka
Dozdobenie:
ľubovoľné ovocie

Biancu a horúcu vodu na bielkovú hmotu šľaháme cca 8 min + 250g cukor práškový.

Po vyšľahaní striekame na papier kruhy s vyvýšeným okrajom.
Sušíme pri 90-100°C cca 90 min. (podľa typu pece)

Po usušení plníme vyšľahanou šľahačkou cca 20g na 1 ks a dozdobíme čerstvým ovocím.
Z receptúry získame cca 45 ks tortičiek ( po upečení á 15 g).

Preskočiť na obsah. | Na navigáciu