Titulná stránka » Receptúry » Jung S-A MANGO-jogurt a JUNG S-A MALINA receptúry » Zákusok Zelený čaj s malinovým želé

Zákusok Zelený čaj s malinovým želé

Vynikajúca kombinácia Cesta Zelený čaj so sviežim malinovým želé a šľahačkou pre spestrenie Vášho sortimentu zákuskov. Zmes Cesto Zelený čaj je E-limited - čo znamená, že si zákusok vychutnáte bez emulgátorov, zahusťovadiel, modifikovaných škrobov a umelých farbív. S výraznou chuťou zeleného čaju a peknou zelenou nadýchanou štruktúrou korpusu.
Zákusok Zelený čaj s malinovým želé
Group Weight / Volume Unit Product
Korpus:
600 g Cesto Zelený čaj
270 g Tek.vaj. melanž
270 g repkový/slnečnicový olej
Náplň 1:
500 g Darinka džem malina
10 g Agar
50 g cukor kryštál
420 g voda
Náplň 2:
500 g šľahačka(Gamaro Schlagcreme, Rosette, KEN Presto...)
120 g Jung Malina
120 g voda
Dekorácia:
300 g šľahačka(Gamaro Schlagcreme, Rosette, KEN Presto...)
1 g potr. farbivo zelené

Suroviny na korpus miešame lopatkou pri pomalom chode stroja cca 5 min.

Hotové cesto rozdelíme na 2 časti a rozotrieme na plechy vystlané pečným papierom o rozmere 60x20 cm.

Pečieme pri 180°C cca 10 minút.

Rastlinnú smotanu si vyšľaháme a pridáme do nej malinový stužovač.

Pripravíme želé: Vodu, agar, cukor a Darinku džem malina uvaríme, necháme prejsť varom a vychladíme.

Kompletizácia zákusku: Na podložku uložíme čajový plát, natrieme polovicu malinovej šľahačky, zalejeme ochladenou ale stále tekutou želé zmesou, necháme poriadne stuhnúť a na povrch želé potrieme druhú časť malinovej šľahačky. (Želé si vieme pripraviť aj samostatne vyliatim do plechu a prenesením na natretú šľahačku). Na povrch položíme druhý plát cesta Zelený čaj.

Necháme poriadne stuhnúť, následne povrch potrieme prifarbenou šľahačkou. Krájame na požadované rezy a dozdobíme podľa fantázie napr. Dobla čokoládovými dekoráciami od Zeelandie.

Preskočiť na obsah. | Na navigáciu