Titulná stránka » Receptúry » Jung S-A MANGO-jogurt a JUNG S-A MALINA receptúry » Smotanové kopuly s mangom alebo malinovou náplňou

Smotanové kopuly s mangom alebo malinovou náplňou

Jedinečné a efektné smotanové kopuly so šľahačkou a novými ochutenými stabilizátormi šľahačky Jung S-A malina a mango/jogurt ideálne pre letné obdobie.
Smotanové kopuly s mangom alebo malinovou náplňou
Group Weight / Volume Unit Product
Hmota 1:
125 g Piškóta 100 svetlá
75 g Tek.vaj. melanž/vajcia
25 g voda
Náplň 1:
500 g KEN PRESTO šľahačka
125 g Jung S-A mango/jogurt alebo malina
125 g voda vlažná
Poleva 1:
200 g Paletta Spray Neutrál
Dozdobenie:
10 ks DOBLA motýľ dekorácia

Piškótu vyšľaháme s vodou a tekutou vaječnou melanžou metlou pri najvyšších otáčkach stroja cca 7 min.
Rozotrieme na plech vystlaný papierom na pečenie a pečieme pri 200°C cca 8-10min. v závislosti od typu pece a navážky.


Silikónové formy na kupoly vystriekame Carlex Spray a vysypeme práškovým cukrom.
Do formičiek nastriekame KEN Presto (Gamaro Schlagcreme) pripravené so Zeesanom Jung S-A mango/jogurt alebo malina (návod na obale) a uzatvoríme kolieskom vyrezaným z piškóty tak, aby bol pokrytý celý spodok kupoly.


Povrch celej kupoly polejeme do Paletty Spray Neutral (Palettu zahrejeme a necháme vychladnúť, aby bola vlažná – v prípade potreby môžeme dofarbiť).
Dozdobíme podľa fantázie napr. Dobla čokoládovými dekoráciami a pod.

Preskočiť na obsah. | Na navigáciu