
Výborná makovo-višňová torta dozdobená s tvarohovou šľahačkou a dekoratívnou lesklou polevou Paletta Miroir Choco. Vynikajúco osvieži ak ju budete podávať priamo z chladničky.
Hmota 1:
300 g | Zmes na Makovník | |
40 g | repkový olej | |
130 g | voda |
Náplň 1:
350 g | Frutafill višňa | |
50 g | cukor kryštálový | |
5 g | Agar - Agar | |
250 g | voda |
Náplň 2:
250 g | Tvarohová náplň Standard A | |
250 g | KEN Presto |
Poleva:
250 g | Paletta Miroir Choco |
Technologický postup
Všetky suroviny na makovník miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja cca 4 min.
Po vymiešaní rozdelíme do 2 ráfkov vystlaných pečným papierom.
Pečieme pri cca 170°C cca 10 min. v závislosti od typu pece a navážky.
Vodu, cukor a agar prevaríme a po čiastočnom ochladení pridáme Frutafill višňa.
Kompletizácia výrobku: Na podložku uložíme do ráfku makový plát, nanesieme višňovú náplň
a priložíme druhým plátom. Na povrch natrieme tvarohovú náplň ktorú pripravíme
vyšľahaním šľahačky spolu s tvarohovou náplňou.
Po stuhnutí potrieme povrch a body torty Paletta Miroir Choco a krájame na kusy požadovanej veľkosti a hmotnosti.
Dodatočné informácie
Torta 12 ks - 1 ks á 110 g.
