Receptúry so Zmesou na makovník
Makovo-slivková torta

Chutná a na pohľad zaujímavá makovo-slivková torta s výbornou jemnou smotanovou náplňou z Panna Cotty a KEN Presto rastlinnej smotany. Jemne potretá čokoládovou zrkadlovou polevou Paletta Miroir Choco.

Hmota:

330 g   Zmes na Makovník
40 g   repkový olej
140 g   voda
500 g   Slivkový kompót polený - bez nálevu

Náplň:

500 g   Panna Cotta
150 g   KEN Presto rastlinný sladený

Poleva:

150 g   Paletta Miroir Choco

Technologický postup

Všetky suroviny miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja cca 3 min.

Vymiešané cesto vylejeme do tortového ráfku kde sme na spodok naukladali odkvapkané slivky.

Pečieme pri cca 170°C cca 20-30 min. v závislosti od typu pece a navážky.

Na vychladnutý korpus natrieme náplň ktorú pripravíme vyšľahaním Panna Cotty so šľahačkou na hladký krém.

Necháme stuhnúť.

Po stuhnutí polejeme povrch výrobku Paletta Miroir choco.

Krájame na kusy požadovanej veľkosti a dekorujeme podľa fantázie.

Dodatočné informácie

pre 12 ks á 110 g

Makovo-slivková torta