
Makovo-slivková torta
Makovo-slivková torta
Chutná a na pohľad zaujímavá makovo-slivková torta s výbornou jemnou smotanovou náplňou z Panna Cotty a KEN Presto rastlinnej smotany. Jemne potretá čokoládovou zrkadlovou polevou Paletta Miroir Choco.
Hmota:
330 g | Zmes na Makovník | |
40 g | repkový olej | |
140 g | voda | |
500 g | Slivkový kompót polený - bez nálevu |
Náplň:
500 g | Panna Cotta | |
150 g | KEN Presto rastlinný sladený |
Poleva:
150 g | Paletta Miroir Choco |
Technologický postup
Všetky suroviny miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja cca 3 min.
Vymiešané cesto vylejeme do tortového ráfku kde sme na spodok naukladali odkvapkané slivky.
Pečieme pri cca 170°C cca 20-30 min. v závislosti od typu pece a navážky.
Na vychladnutý korpus natrieme náplň ktorú pripravíme vyšľahaním Panna Cotty so šľahačkou na hladký krém.
Necháme stuhnúť.
Po stuhnutí polejeme povrch výrobku Paletta Miroir choco.
Krájame na kusy požadovanej veľkosti a dekorujeme podľa fantázie.
Dodatočné informácie
pre 12 ks á 110 g
