
Citrónové rezy s makovníkom z našej ponuky podčiarknuté malinovou chuťou malinového gélu dozdobené so Zela bielou tukovou polevou.
Hmota:
1000 g | Zmes na Makovník | |
140 g | repkový olej | |
440 g | voda |
Náplň 1:
600 g | Frutafill citrón | |
300 g | Zela delikates |
Náplň 2:
300 g | malinový gél |
Poleva:
250 g | Zela cukrárska poleva biela |
Technologický postup
Všetky suroviny na makovník miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja cca 4 min. Vymiešané cesto rozotrieme do 4 plechov o rozmere 30x40cm vystlaných pečným papierom a pečieme pri cca 170°C cca 10 min. v závislosti od typu pece a navážky.
Komletizácia výrobku: Na podložku uložíme makový plát, natrieme 1/3 krému (časť krému odložíme)- krém pripravíme vyšľahaním Zela Delikates a Frutafill citrón na hladký krém.
Priložíme plátom natretým malinovým gélom- vrstva gélu smeruje na krém.
Postup zopakujeme pokiaľ neminieme všetky pláty. Zaťažíme.
Po stuhnutí natrieme zvyšným krémom a polejeme rozpustenou čokoládovou polevou.
Krájame na kusy požadovanej veľkosti a hmotnosti.
Dodatočné informácie
40 ks á 55 g
