
Výborná citrónovo-malinová torta - korpusy sú pripravené z jemného makovníka zo Zeelandie. Chutne naplnené striedajúcimi sa vrstvami citrónového a malinového šľahačkového krému. Dozdobené ochuteným želé z Paletta Neutral.
Hmota:
450 g | Zmes na Makovník | |
60 g | repkový olej | |
200 g | voda |
Náplň 1:
200 g | KEN Presto - rastlinný sladený krém na šľahanie | |
130 g | Frutafill citrón |
Náplň 2:
100 g | KEN Presto - rastlinný sladený krém na šľahanie | |
30 g | Jung S-A malina -ochutený stužovač smotany | |
30 g | voda vlažná |
Poleva:
200 g | Paletta Neutral | |
200 g | Frutafill citrón |
Technologický postup
Všetky suroviny na makovník miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja cca 4 min. Po vymiešaní rozdelíme do 3 ráfkov vystlaných pečným papierom.
Pečieme pri cca 170°C cca 10 min. v závislosti od typu pece a navážky.
Šľahačku vyšľaháme a pridáme Frutafill citrón. Rovnako podľa návodu na obale pripravíme malinovú šľahačku.
Kompletizácia výrobku: Na podložku uložíme makový korpus, natrieme 2/3 citrónovej šľahačky a priložíme ďalším makovým plátom. Natrieme malinovú šľahačku, znova priložíme plát.
Povrch výrobku potrieme zvyšnou šľahačkou.
Po stuhnutí polejeme povrch torty nahriatou Palettou ochutenou Frutafillom citrón.
Krájame na kusy požadovanej veľkosti a hmotnosti.
Dodatočné informácie
12 ks á 105 g
