Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr

Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr

Šľahané a trené hmoty patria k základnej výbave každej cukrárky a domácnosti. Z našich kvalitných zmesí si určite vyberiete a budete spokojný. Z piškótových ciest Piškóta 100 svetlá a Biskuit Instant, z ktorých jednoducho prídavkom celých vajíčok a vody pripravíte skvelé nadýchané korpusy a pláty, alebo úžasnú zmes Jung Basis Rühr ako od babičky - pre Vaše šťavnaté koláče, bábovky, rezy, muffiny a pod.

Pomarančovo-citrónové rezy

Osviežujúce a ľahké pomarančovo-citrónové rezy s novými Fruitful náplňami Citrónový krém a Pomaranč.

Red Velvet cake

Moderný Red Velvet cake z trenej hmoty Jung Basis Rühr chutne naplnený a moderne dozdobený s tvarohovým krémom.

Cupcakes s Jung Basis Rühr

Chutné a šťavnaté cupcakes s Jung Basis Rühr - dozdobené chutnou vanilkovou náplňou a dekoráciou pre každú príležitosť a oslavu.

Kokosový koláč s ananásom

Leto je tu a prázdninová pohoda so slniečkom tiež. Čo tak si upiecť skvelý kokosový koláč napr. s mangom alebo ananásom. Skvelá letná kombinácia na osvieženie rodinných rezov/koláčika.

Čučoriedkový koláč ako od babičky

Obľúbená kombinácia tmavej trenej hmoty z Jung Basis Rühr s chutnou vanilkovou pudingovou náplňou v podobe koláča vo formičke poteší milovníkov nezabudnuteľnej klasiky. Deti sú totiž naša radosť - a pamäť z detstva pretrvá - v tom skvie genialita človeka.

Kakaový koláč s višňami

Čas strávený s rodinou je nielen v tejto dobe naozaj dôležitý. Spomienky na detstvo prenesené pomocou chutného koláča ako od mamičky do dnešnej doby - to je naozaj retro chutná spomienka. Nielen pre cukrárov, ale aj pre pekárov a domácich kutilov ponúkame tieto skvelé receptúry s Jung Basis Rühr - trenou hmotou od Zeelandie pre vytvorenie jednoduchých ale pritom efektne vyzerajúcich koláčov vo formičke alebo na plechu.

Malinovo-jogurtové rezy

Chutné a svieže malinovo - jogurtové rezy dozdobené s čerstvými malinami a Palettou/želatínou osviežia nielen počas leta. V zimnom období viete nahradiť našimi Frutafillmi - a pripraviť si tak rôzne variácie rezov - napr. s marhuľami, čučoriedkou a pod.

Bábovka z Jung Basis Rühr

Chutná bábovka zo zmesi Jung Basis Rühr - ako od babičky, šťavnatá a jemná.

Cappuccino torta

V jednoduchosti je krása - a táto torta je toho tiež dôkazom - spojenie chutného a šťavnatého Jung Basis Rühr - pričom do cesta sme pridali silnú káva a kyslú smotanu. Stačí naplniť jednoducho kvalitnou smotanou Ken Presto alebo Rosette a povrch pekne dozdobiť napr. čerstvým ovocím.

Nanuky z Jung Basis Rühr

Nanuky z Cesta Jung Basis Rühr potešia nielen deti - jednoducho ich pripravíte pomocou silikónovej formy a paličiek na nanuky. Hotové polejeme ľubovoľnou čokoládovou polevou a dozdobíme podľa fantázie alebo podľa príležitosti na oslavu - narodeniny, meniny, Valentín a pod.

Cookies s Jung Basis Rühr

Zmes Jung Basis Ruhr je ideálna aj pre výrobu chutných cookies - stačí do receptúry namiesto oleja pridať margarín/maslo/Zela delikates a vaječnú melanž podľa našej receptúry. Pre ešte chutnejšiu verziu s prídavkom čokoládovej dekorácie.

MRKVOVÁ TORTA s jogurtom

Zdravá verzia mrkvovej torty z Jung Basis Rühr v spojení so Zeesanom Jogurt alebo iným druhom Zeesanu - ako je napr. Zeesan Tvaroh a pod.