Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr

Piškóta 100 svetlá receptúry

Základná receptúra na piškótovú tortu a pláty

Zmes na prípravu piškótovej hmoty svetlá. Moderný spôsob prípravy piškótovej hmoty, efektívnejšia práca s hmotou, ktorá je stabilná a umožňuje prípravu väčšieho objemu hmoty naraz. Stačí pridať celé vajcia a vodu a našľahať. Dlhá trvanlivosť hotových korpusov.

Punčovo-pomarančové rezy

Chuť, vôňa aj vzhľad 100% lákavý. Skvelé, šťavnaté punčové rezy s jedinečnou citrusovou chuťou rozvaru a dokonca s menším obsahom cukru. Chutné zloženie vďaka použitým ovocným náplniam do rozvaru - Fruitful Citrónový krém a Pomaranč. Namiesto džemu skvele doplnená chuť s Fruitful Pomaranč. Jedinečný vzhľad a farba fondánu, ktorá ešte viac zatraktívni tento skvelý zákusok.

Red Velvet roláda

Moderné prevedenie rolády vo farbe a chuti Red Velvet sa skvelé hodí na obdobie leta. Malinovo-smotanová náplň každému evokuje skvelé ovocné leto a posedenie v záhrade s priateľmi sa tak stane dokonalým. Roládu môžeme navyše skvele doplniť moderným dozdobením napr. s velvet sprejom.

Karamelové dobošky

Ikonický zákusok chutne a inak. Dobošové rezy s typickou kakaovou chuťou sú výrazne tradičné, ale možno pre niekoho málo sladké, a niektorým zákazníkom už dnes v tejto podobe nemusia chutiť. Prepojením kakaa a karamelu dostaneme vyváženú kombináciu a atraktívnejší vzhľad. Krémovú konzistenciu náplne dosiahnete vďaka skvelej Zela Delikates v spojení s Prestou Cream alebo Satinou Toffee.

Kokosovo-višňová roláda

Ľahká a jemne krémová: Jemný korpus z kvalitnej piškótovej hmoty potretý višňami v géli a nadýchanou krémovou kokosovou náplňou. Niekedy stačí tak málo, a predsa dosiahnete veľa. Vďaka tejto kombinácii kokosovo-višňová roláda zakotví do vášho sortimentu ako jedna báseň.

Mango torta

Či už máte počas leta narodeniny, meniny alebo skvelú oslavu pre rodinu a priateľov, na každom slávnostnom stole určite na peknom podnose vynikne Mangovo-kokosová torta. Krásna na reze – s vrstvou mangovo- citrónového želé, s jemným smotanovo-kokosovým krémom. Nádherne moderne dozdobená jemnou vrstvou velvet spreja z kakaového masla a posypaná čerstvým mangom, čokoládovými srdiečkami alebo napr. snehovými pusinkami.