Receptúry Receptúry

Receptúry

v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov

V-GO! Pistáciový pohár

Chutný a jednoduchý na prípravu zároveň. Skvelý vegan pistáciový pohár z vegan krému za studena. Ochutený chutnou pistáciovou pastou s kúskami pistácií.

Zelené vežičky s kokosom

Moderné zelené vežičky z Cesta Zelený čaj v štýle cheesecake s jogurtovo-tvarohovou náplňou oživia každý candy bar alebo výslužku zo svadby a potešia mladšie ročníky chutným a netradičným prevedením.

Zelené vežičky s kokosom

Moderné zelené vežičky z Cesta Zelený čaj v štýle cheesecake s jogurtovo-tvarohovou náplňou oživia každý candy bar alebo výslužku zo svadby a potešia mladšie ročníky chutným a netradičným prevedením.

Jogurtová svadobná torta s čučoriedkami

Chutné a moderné spojenie bezlepkového korpusu Nuvola a kombinácie chutí Jogurtovej náplne so šľahačkou so sviežou čučoriedkovou náplňou Fruitful v svadobnej torte.

Chlieb ROGGO

Odľahčená verzia receptúry pre Jung Roggo. Vďaka upravenému pomeru dávkovania Jung Roggo a ražnej múky vyrobíte skutočne jedinečný ražný chlebík so špecifickou chuťou, pričom bude naopak veľmi jemný a mäkký.

Tmavá veka

Chutná tmavá veka, ktorá zároveň nie je suchá a ani drobivá. Vďaka spojeniu NON-E Premiumback a novinky v našom sortimente MAXIMO FRESH si získate tých správnych spotrebiteľov, ktorí túžia po kvalitnej a mäkkej tmavej veke na chlebíčky. S touto receptúrou si ju vychutnajú určite dlhšie.

Pravdivo ražný špic

Pravdivo ražnú zmes pozná veľa našich zákazníkov. Používajú ju na výrobu chutného ražného chleba s pekným objemom a jedinečnou chuťou a kvalitou. Tentoraz sme pre Vás pripravili jednoduchú, a pritom veľmi dobrú receptúru na pravdivo ražné špice. A pretože zmes je skutočne výhodná a 100%-ná - stačí Vám na ich výrobu pridať len 3 ďalšie suroviny - droždie, margarín a vodu.

Pletenec s vanilkou a čokoládou

Drožďovku využijete naozaj na množstvo skvelých receptúr - napr. aj na výrobu jemného pletenca. S obľúbenou kombináciou chutí vanilka & čokoláda v podobe pudingovej vanilkovej náplne a čokoládových termostabilných kúskov. Náš tip: pre ešte krajší efekt výrobok namiesto posypania cukrom prestriekajte na povrchu s fondantom alebo Zeelandia Ľadovou polevou.

Tlačený koláč s Drožďovkou

Úžasne jemné, s výbornou chuťou náplne. Čo môže byť lepšie ako pripraviť si tlačené koláče z Drožďovky od Zeelandie? Užite si výhody Drožďovky: jej moderné zloženie, nízke dávkovanie, výbornú jemnosť výrobkov po upečení a menšie vysychanie koláčov. Navyše ak ako náplň použijete kombináciu skvelej a kvalitnej Tvarohovej náplne pek. Zeelandia s Čučoriedkovým gélom všetci spotrebitelia ocenia ich chuť. A nezabudnite jemne posypať koláče žmolenkou pre ešte lepšiu chuť a vzhľad.

Pšenično-ražný chlieb s prírodným kvasom

Čo tak skúsiť upiecť pšenično-ražný chlieb trochu inak? V inom tvare, v podobe dlhého formového bochníka, vďaka čomu sa chlebík bude hodiť aj napr. na chlebíčky. Zároveň s obsahom sušeného prírodného trojstupňového kvasu, ktorý dodá chlebíku chuť, dlhšiu čerstvosť a peknú vôňu. Chlieb stačí nakoniec efektne dozdobiť semienkami.

Rustikálny - dlho zrejúci koreň

Vychutnajte si tú správnu štruktúru a chuť pekárskeho výrobku v receptúre na Dlhozrejúci koreň s Amore L Soft Wheat. Použité prípravky obsahujú čo najmenej éčok. Dlhé zrenie cesta zaručí výnimočnú chuť a jedinečnú štruktúru striedky. Zároveň chutnú a pekne sfarbenú kôrku vďaka prídavku Amore L Soft Wheat. Náš tip: Nezabudnite aj Vy v pekárni ochutnať tento výrobok - ideálne dozdobený napr. v talianskom štýle na spôsob bruschetty.

Tmavý bezlepkový chlebík Zero Problem

Bezlepkový chlebík z nášho nového radu ZERO PROBLEM v skvelej kombinácii dvoch zmesí - svetlej TASTY LF a tmavej MULTI DARK. V receptúre je použitý vyšší podiel tmavej zmesi Multi Dark. Náš tip: ak použijete do receptúry sušené droždie a extra podiel pohánkovej múky dosiahnete excelentnú chuť a kvalitu hotových bezlepkových výrobkov z daných zmesí (chlieb alebo pečivo).