Mamas Pie Mamas Pie

Grófkine rezy s Mamas pie

Vyskúšajte výborné a chutné grófkine rezy, po ktorých sa len tak zapráši. S Mamas pie to pôjde veľmi ľahko, vďaka jednoduchej receptúre.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Korpus: 295 g MAMAS PIE
85 g Zela Delikates/maslo/margarín
25 g voda
Jablková náplň: 200 g Jablkový gél so škoricou
Snehová hmota: 25 g Bianca
25 g voda

Technologický postup

(suroviny na 1 koláč)

Korpus: Mamas Pie zmiešame spolu so studeným Zela Delikates (Zeelbackom, maslom) nakrájaným na kocky za pomoci
háku/lopatky až do konzistencie žmolenky.
Pridáme studenú vodu a spojíme do hladkého cesta.

To rozvaľkáme na 4 mm, vykrojíme a vložíme do formy s priemerom veľkosti 18 cm.
Zvyšné cesto necháme vychladnúť. Jablková náplň: Jablkový gél so škoricou natrieme na cesto.

Snehová hmota: Biancu vyšľaháme s vodou do tuhého snehu, ktorý natrieme na jablkovú náplň.
Kompletizácia: Zvyšné cesto nastrúhame na vrstvu snehu.

Pečieme pri teplote 160 °C 30-35 minút.

Grófkine rezy