Grófkine rezy s Mamas pie
Grófkine rezy s Mamas pie
Vyskúšajte výborné a chutné grófkine rezy, po ktorých sa len tak zapráši. S Mamas pie to pôjde veľmi ľahko, vďaka jednoduchej receptúre.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Korpus: | 295 | g | MAMAS PIE |
85 | g | Zela Delikates/maslo/margarín | |
25 | g | voda | |
Jablková náplň: | 200 | g | Jablkový gél so škoricou |
Snehová hmota: | 25 | g | Bianca |
25 | g | voda |
Technologický postup
(suroviny na 1 koláč)
Korpus: Mamas Pie zmiešame spolu so studeným Zela Delikates (Zeelbackom, maslom) nakrájaným na kocky za pomoci
háku/lopatky až do konzistencie žmolenky.
Pridáme studenú vodu a spojíme do hladkého cesta.
To rozvaľkáme na 4 mm, vykrojíme a vložíme do formy s priemerom veľkosti 18 cm.
Zvyšné cesto necháme vychladnúť. Jablková náplň: Jablkový gél so škoricou natrieme na cesto.
Snehová hmota: Biancu vyšľaháme s vodou do tuhého snehu, ktorý natrieme na jablkovú náplň.
Kompletizácia: Zvyšné cesto nastrúhame na vrstvu snehu.
Pečieme pri teplote 160 °C 30-35 minút.