Cukrárske výrobky

Cukrárske zmesi

Široký sortiment cukrárskych zmesí pre výrobu piškótových korpusov a plátov, trenej hmoty, pálenej a bielkovej hmoty a omnoho viac.

Sort on:
1 2
Muffin 100

koláč na plech a muffinky

Biskuit instant

piškótové korpusy svetlé, kakaové, piškótové rolády

Jello total (kód č. 014)

pálená hmota, venčeky, veterníky, banániky, koláč na plech ( mraky )

Brand 100 (kód č. 050)

pálená hmota, venčeky, veterníky, banániky, koláč na plech ( mraky )

Bianca Meringue (kód č. 035)

snehové pusinky a snehový krém

Cesto čokoládové (kód č. 279)

Zmes pre výrobu tmavých trených hmôt. Má plnú čokoládovú chuť aj čokoládovú farbu. Korpus po upečení zostáva vláčny po dlhú dobu.

Cesto jogurtové (kód č. 280)

Zmes pre výrobu jogurtovej trenej hmoty. Má jemnú jogurtovú chuť. Vhodná na výrobu korpusov aj báboviek. Výborná pre kombinácie s ovocnými gélmi.

Cesto korzenné ( perníkové ) (kod č. 281)

Zmes pre výrobu perníkového cesta. Vynikajúca v kombinácii s mrazeným ovocím, orechmi, mandľami, polenými slivkami a pod.

Cesto karamelové (kód č. 284)

Zmes pre výrobu trenej hmoty s chuťou karamelu. Vhodný na prípravu báboviek alebo korpusov a ako základ vynikajúcich zákuskov.

Sacherka (kód č. 429)

Zmes na výrobu rezov, tôrt a chlebíčkov s kúskami skutočnej čokolády.

Piškóta 100 svetlá (kód č. 410) a tmavá (kód č. 411)

zmesi pre výrobu šľahaných hmôt, vynikajúce na korpusy a rolády, dodávajú výrobku veľký objem, vláčnosť, jemnú pórovitú štruktúru, dobrú trvanlivosť výrobku ( u základného korpusu až 10 dní ). Vhodné aj pre priemyselnú výrobu.

1 2