Titulná stránka » Pekárske produkty » OZNAM: Zmena názvu Jung Roggenstabil na Jung MULTISTABIL PLUS

OZNAM: Zmena názvu Jung Roggenstabil na Jung MULTISTABIL PLUS

Vážení zákazníci, z dôvodu zjednocovania názvoslovia výrobkov v rámci Zeelandia koncernu spoločností náš dodávateľ Jung Zeelandia pristúpil od 1.9.2017 k zmene názvu výrobku Jung Roggenstabil na Jung Multistabil Plus. Na obale výrobkov na originál etikete je pre istotu ešte uvedený aj pôvodný názov výrobku. U nás sa daný výrobok už predáva pod novým názvom. Použitie ostáva nezmenené - prípravok pri dávkovaní do 2 % na múku zlepšuje kvalitatívne vlastnosti pšenično-ražných alebo celoražných výrobkov - ich štruktúru striedky, objem a celkový vzhľad.

Jung MULTISTABIL PLUS (predtým názov Jung Roggenstabil) 

poskytuje vysokú úroveň bezpečnosti pri spracovaní chlebového cesta v každom kroku výroby.

Garantuje veľmi dobrú stabilitu kysnutia a značne zvyšuje objem konečného výrobku.

Výrobok pre zákazníka, ktorý oceňuje konštantnú kvalitu chleba.

Výhody použitia Jung Multistabil Plus:  výrobok je E-limited

  • vyššia bezpečnosť spracovania cesta ako manuálne, tak strojovo
  • pre zvýšenie objemu chlebov a lepšiu štruktúru striedky
  • zaručuje veľmi dobrú stabilitu cesta aj pri prerušovanom kysnutí
  • predlžuje trvanlivosť výrobkov

Dávkovanie Jung MULTISTABIL PLUS:

100% ražné chleby 1,5 - 2 % na množstvo pridanej múky
Pšenično-ražné a ražno-pšeničné chleby 1 - 1,5 % na množstvo pridanej múky
Pšeničné chleby 0,5 - 1 % na množstvo pridanej múky

Balenie: 25,0 kg vrece

Minimálna trvanlivosť: 12 mesiacov od dátumu výroby.

V prípade potreby špecifikácie sa prosím obráťte na našu manažérku kvality p. Ing. Eugéniu Lengyelovú specifikacie@zeelandia.sk

 

 

Preskočiť na obsah. | Na navigáciu