Novinky

Plánované zmeny k výrobkom k 02-04/2019

Vážení zákazníci, Aj v ďalších mesiacoch inovujeme naše portfólio. Radi by sme Vás v tomto článku o nich informovali.

Vážení zákazníci,

Aj v ďalších mesiacoch inovujeme naše portfólio.

Plánované zmeny k výrobkom k 04/2019

 

Vážení zákazníci,

Týmto by sme Vás radi informovali, že

od začiatku mája 2019 sme prešli na novú inovovanú verziu Paletta Miroir Choco - o ktorej vlastnostach ste boli informovaní newsletterom a informácie nájdete aj na našej webovej stránke. Veríme, že túto inováciu

oceníte a Vaše výrobky s našou Paletta Miroir Choco budú ešte lepšie a chutnejšie.

Zároveň od konca apríla  od nás dostanete ako tovar už inovovanú verziu Varenej orechovej náplne (náš kód 203). V zložení sa nachádzajú len vlašské orechy (bez obsahu arašidov – stopy arašidov však náplň môže obsahovať z výroby), náplň je menej lepivá a lepšie sa natiera na cesto. Chuť je vylepšená, pričom nie je cítiť horkosť a dochuť po zjedení. Náplň je opticky tmavšia vo vedre. Po upečení napríklad v závinoch a po vychladení sa náplň pekne stiahne a dobre sa krája v závinoch. Veríme, že s touto inovovanou verziou Varenej orechovej náplne budete spokojní.

Zároveň týmto by sme Vás radi informovali, že v nedávnej dobe došlo k úprave zloženia u Mifi karamelovej - pričom namiesto glukózového sirupu táto náplň obsahuje glukózovo-fruktózový sirup.

Zároveň tento mesiac došlo k zmene balenia u Slivky extra (gélu) na 6 kg vedierko.

 

Ďalej by sme Vás radi informovali, že sme pristúpili k inovácii rady Zeelandia margarínov - a to z hľadiska trendom na trhu a požiadaviek spotrebiteľov prechádzame na zloženie bez trans-mastných kyselín.

Momentálne zmena prebieha u nasledovných Zeelandia margarínov:

Zeelandia margarín ťažný pláty, Zeelandia margarín Zeelback, Zeelandia linzer margarín, Zeelandia pekársky margarín a Zeelandia margarín SPT P.

Táto zmena nemá vplyv na technologické vlastnosti výrobkov a ich spracovanie.

 

Margaríny bez trans mastných kyselín v danom ponímaní znamená, že v zložení nie je čiastočne hydrogenovaný rastlinný tuk (palma) ale zloženie je viac prírodné - rastlinné tuky (palma) a oleje (repka).

Výrobky bez obsahu trans mastných kyselín tak neprispievajú ku koronárnym srdcovým chorobám.

 

V nasledovných mesiacoch postupne prejdeme k zmene zloženia aj u ostatných margarínov na bez trans mastných kyselín ( margaríny vyrábané v našej sesterskej Zeelandii v Litve).

 

Staršie oznámenia:

Plánované zmeny k výrobkom k 02-04/2019


Kód č. 001 Muffin – ZMENA balenia.

Od 02-2019 dochádza k zmene balenia u položky Muffin 100 – z 15 kg balenia na 25 kg balenie.

Z hľadiska zmesí pre pekárov a cukrárov sme pristúpili k vylepšenie zloženia zmesí – nakoľko požiadavka po čistých – bezÉčkových surovinách rastie aj na Slovensku.

V našom sortimente nájdete veľa bezÉčkových prípravkov a zmesí pre pekárov a v najbližšej dobe  (po 1.4.2019 postupne podľa dopredaja staršieho zloženia)  do nich začleníme ďalšie 2 zmesi, a to:

Kód č. 106 Lactokorn 2.0 (bez Éčok)

V zmesi sa nahradili guarovú gumu a emulgátory E 472e aj E 471e bezÉčkovými surovinami a zároveň sme zvýšili množstvo obsahu sladových zložiek, čo viedlo k zlepšeniu aromatizácie zmesi.  Celozrnná pšeničná múka bola nahradená celozrnnou špaldovou múkou, ktorá je momentálne viac v trende. Nová verzia bude na etikete označená ako 2.0 (druhá generácia).

Kód č. 202 Molkekorn2.0  (bez Éčok)

Kyselina citrónová bola v zmesi nahradená sušeným ražným celozrnným kvasom, v zmesi sa upravili pomery a typy pražených sladov. Taktiež sa navýšilo množstvo srvátky, čo robí Molkekorn špecifickým. Nová verzia bude na etikete označená ako 2.0 (druhá generácia).

Kód č. 285 a 200068 Cesto špaldové s orechmi – ZMENA v zložení od 01.04.2019 (po dopredaní starých zásob).

Farbivo E150 sa nahradilo jeho prírodnou alternatívou – karamelizovaným cukrom. V zložení zmesi nám tak ubudlo jedno Éčko bez  vplyvu na vlastnosti výrobku.

Kód č. 200084 Slivkový lekvár sladený – ZMENA balenia.

Ďalšou plánovanou zmenou po 1.4.2019 je zmena balenia u Slivkového lekváru sladeného  (kód č. 200084) z 6 na 4 kg. Zároveň ako u iných veľkostí balení Slivkového lekváru uvedeného v predchádzajúcej zmene sa glukózový sirup nahradí klasickým cukrom, čo zlepší celkovú chuť lekváru.

Veríme, že tieto zmeny uvítate nakoľko vedú k zlepšeniu chuti, kvality a marketingových argumentov predaja (napr. bezÉčkové zmesi, lepšia chuť lekváru a pod.).

Tím Zeelandia s.r.o.

Plánované zmeny k výrobkom k 02-04/2019