
Pečený cheesecake
Pečený cheesecake
Chutný pečený cheesecake s tvarohou náplňou a výbornou krémovitosťou náplne vďaka použitiu kyslej smotany. Dozdobený inovovanou zrkadlovou polevou Paletta Miroir Choco.
Korpus:
250 g | Mamas Pie | |
70 g | Zela delikates | |
25 g | voda |
Náplň:
500 g | Tvarohová náplň štandard A | |
100 g | Tekutá vaječná melanž/vajcia | |
100 g | KEN Presto sladená smotana | |
200 g | kyslá smotana | |
25 g | Zeesan Tvaroh |
Poleva a dozdobenie:
200 g | Paletta Miroir Choco | |
jahody, maliny a pod. |
Technologický postup
Všetky suroviny na cesto vymiesime na hladké nelepivé cesto. Cesto môžeme nechať odležať v chladničke.
Cesto vyvaľkáme a vystelieme ním formu o priemere 24cm.
Tvarohovú náplň, vajcia, kyslú smotanu, šľahačku a Zeesan vymiešame a vylejeme na pripravený korpus.
Pečieme pri 150°C cca 50 min. v závislosti od typu pece a navážky.
Po stuhnutí dekorujeme povrch Paletta Miroir Choco a krájame na kusy požadovanej veľkosti a hmotnosti.
Dekorujeme podľa fantázie.
Dodatočné informácie
Z receptúrneho množstva pripravíme 12 ks rezov o hmotnosti á 100 g.
