
Pečený cheesecake
Pečený cheesecake
Chutný pečený cheesecake s tvarohou náplňou a výbornou krémovitosťou náplne vďaka použitiu kyslej smotany. Dozdobený inovovanou zrkadlovou polevou Paletta Miroir Choco.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Korpus: | |||
250 | g | Mamas Pie | |
70 | g | Zela delikates | |
25 | g | voda | |
Náplň: | |||
500 | g | Tvarohová náplň štandard A | |
100 | g | Tekutá vaječná melanž/vajcia | |
100 | g | KEN Presto sladená smotana | |
200 | g | kyslá smotana | |
25 | g | Zeesan Tvaroh | |
Poleva a dozdobenie: | |||
200 | g | Paletta Miroir Choco | |
jahody, maliny a pod. |
Technologický postup
Všetky suroviny na cesto vymiesime na hladké nelepivé cesto. Cesto môžeme nechať odležať v chladničke.
Cesto vyvaľkáme a vystelieme ním formu o priemere 24cm.
Tvarohovú náplň, vajcia, kyslú smotanu, šľahačku a Zeesan vymiešame a vylejeme na pripravený korpus.
Pečieme pri 150°C cca 50 min. v závislosti od typu pece a navážky.
Po stuhnutí dekorujeme povrch Paletta Miroir Choco a krájame na kusy požadovanej veľkosti a hmotnosti.
Dekorujeme podľa fantázie.
Dodatočné informácie
Z receptúrneho množstva pripravíme 12 ks rezov o hmotnosti á 100 g.
