Novinky

PALETTA MIROIR CHOCO - inovácia výrobku

Zeelandia inovovala pre svojich zákazníkov Paletta Miroir Choco - gél so zrkadlovým leskom pre dekoráciu tôrt a zákuskov.

Paletta Miroir Choco návod na použitie 25042019_Stránka_2.jpg

Paletta je vo vedierku hustejšia - nakoľko sa do nej použil iný druh škrobu - so špeciálnou vlastnosťou - pri zamiešaní výrobku vareškou Paletta povolí a stane sa tekutou, pričom sa dobre aplikuje na torty aj boky torty.

Po aplikácii a státi Paletta znovu stuhne. Nakoľko ide o zrkadlový lesk-gél, Paletta samozrejme nestuhne úplne. Touto inováciou sme vylepšili celkový vzhľad hotových tôrt a zákuskov.

Vyskúšajte ju napríklad použiť na dole uvedené účely:
na torty a holé torty, na kopuly, na cheesecake alebo ako topping na zmrzlinu a zákusky.

Paletta inšpirácie 4x

Receptúru na pečený cheesecake nájdete na našom webe:

https://www.zeelandia.sk/novinky/peceny-cheesecake-so-zrkadlovou-polevou

PALETTA MIROIR CHOCO - inovácia výrobku