
Kreatívne leto so Zeelandiou - SCALDIS dark a white
Leto je čas na hľadanie novej inšpirácie a my Vám ju prinášame v podobe SCALDIS DARK a WHITE. Vychutnajte si kvalitu a čerstvosť od Zeelandie každý deň.
SCALDIS je vysokokvalitná, čokoláde podobná poleva, ktorú môžete použiť nielen ako polevu na torty a zákusky, ale aj pre veľmi chutné ganáže, krémy a plnky do torty a zákuskov, prípravu figúrok, praliniek a vďaka jej plastickosti a elasticite ako aj výborným vlastnostiam počas spracovania na prípravu dekorácií a ozdôb na torty - aj tých zložitejších.
Má vynikajúcu chuť a farbu a je dostupná v dvoch variantoch - SCALDIS DARK (tmavý) a WHITE (biely). Zbytkový Scaldis po rozpustení môžete znovu použiť a primiešaním bielej Scaldis do tmavej získate tzv. "mliečnu" verziu Scaldis.
Oproti klasickej čokoláde SCALDIS stačí zahriať vo vodnom kúpeli pri teplote 37 - 40 °C, alebo ak ich máte, v temperovači, dokonca menšie množstvá môžete ohriať aj v mikrovlnke.
SCALDIS je ideálny aj pre čokotransfery.
Pozrite si návod na použitie.
