
Adventné obdobie a vianočný čas miluje každý a v tomto období ľudia siahnu aj po niečom výnimočnom a inom než bežne nakupujú. Pripravili sme pre Vás receptúru na Adventný koláč (biely/kakaový) s obľúbenou zmesou Jung Basis Rühr a bohatou zmesou hrozienok a orieškov. Výrobok je jednoduchý na spracovanie a pritom veľmi efektný na reze a výborný na chuť. Je trvanlivejšieho charakteru a stačí ho pekne dozdobiť s tmavou alebo bielou polevou. Adventný koláč biely/kakaový je ideálny pre rodinné balenia - teraz s možnosťou marketingovej podpory v podobe lepky s nápisom Adventný koláč - Pre najkrajší čas v roku.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | |||
750 | g | Jung Basis Rühr | |
420 | g | Tekutá vaječná melanž | |
350 | g | repkový olej | |
250 | g | Hrozienka | |
100 | g | vlašské orechy nasekané na malé kúsky | |
Poleva: | |||
500 | g | Zela cukrárska poleva tmavá | |
50 | g | Zela cukrárska poleva biela |
Technologický postup
Všetky suroviny miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja cca 5 min. Vymiešané cesto dávkujeme do plechu o rozmere 60x20cm
vystlaného pečným papierom. Pečieme pri 170°C cca 35-40 min. v závislosti od typu pece a navážky.
Po upečení a vychladení krájame na 8 kusov.
Jednotlivé kusy polejeme čokoládovou polevou a ozdobne prestriekame bielou polevou.
Výrobok je vhodný pre rodinné balenia.
Dodatočné informácie
pre 8 ks á 250 g.
