
Adventné obdobie a vianočný čas miluje každý a v tomto období ľudia siahnu aj po niečom výnimočnom a inom než bežne nakupujú. Pripravili sme pre Vás receptúru na Adventný koláč (biely/kakaový) s obľúbenou zmesou Jung Basis Rühr a bohatou zmesou hrozienok a orieškov. Výrobok je jednoduchý na spracovanie a pritom veľmi efektný na reze a výborný na chuť. Je trvanlivejšieho charakteru a stačí ho pekne dozdobiť s tmavou alebo bielou polevou. Adventný koláč biely/kakaový je ideálny pre rodinné balenia - teraz s možnosťou marketingovej podpory v podobe lepky s nápisom Adventný koláč - Pre najkrajší čas v roku.
Hmota:
750 g | Jung Basis Rühr | |
450 g | Tekutá vaječná melanž | |
350 g | repkový olej | |
50 g | kakaový prášok cukrársky | |
250 g | Hrozienka | |
100 g | vlašské orechy nasekané na malé kúsky |
Poleva:
500 g | Zela cukrárska poleva tmavá | |
50 g | Zela cukrárska poleva biela |
Technologický postup
Všetky suroviny miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja cca 5 min. Vymiešané cesto dávkujeme do plechu o rozmere 60x20cm
vystlaného pečným papierom. Pečieme pri 170°C cca 35-40 min. v závislosti od typu pece a navážky.
Po upečení a vychladení krájame na 8 kusov.
Jednotlivé kusy polejeme čokoládovou polevou a ozdobne prestriekame bielou polevou.
Výrobok je vhodný pre rodinné balenia.
Dodatočné informácie
pre 8 ks á 250 g.
