Advent - podpora predaja od Zeelandie
Adventný koláč  - kakaový s Jung Basis Rühr

Adventné obdobie a vianočný čas miluje každý a v tomto období ľudia siahnu aj po niečom výnimočnom a inom než bežne nakupujú. Pripravili sme pre Vás receptúru na Adventný koláč (biely/kakaový) s obľúbenou zmesou Jung Basis Rühr a bohatou zmesou hrozienok a orieškov. Výrobok je jednoduchý na spracovanie a pritom veľmi efektný na reze a výborný na chuť. Je trvanlivejšieho charakteru a stačí ho pekne dozdobiť s tmavou alebo bielou polevou. Adventný koláč biely/kakaový je ideálny pre rodinné balenia - teraz s možnosťou marketingovej podpory v podobe lepky s nápisom Adventný koláč - Pre najkrajší čas v roku.

Hmota:

750 g   Jung Basis Rühr
450 g   Tekutá vaječná melanž
350 g   repkový olej
50 g   kakaový prášok cukrársky
250 g   Hrozienka
100 g   vlašské orechy nasekané na malé kúsky

Poleva:

500 g   Zela cukrárska poleva tmavá
50 g   Zela cukrárska poleva biela

Technologický postup

Všetky suroviny miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja cca 5 min. Vymiešané cesto dávkujeme do plechu o rozmere 60x20cm 

vystlaného pečným papierom. Pečieme pri 170°C cca 35-40 min. v závislosti od typu pece a navážky.

Po upečení a vychladení  krájame na 8 kusov.

Jednotlivé kusy polejeme čokoládovou polevou a ozdobne prestriekame bielou polevou.

Výrobok je vhodný pre rodinné balenia. 

Dodatočné informácie

pre 8 ks á 250 g.

Adventný koláč - kakaový