
Gastro produkty
Rozšírili sme pre Vás sortiment o suroviny pre hotely, reštaurácie, školské a závodné jedálne a pod.Využívame tak mnohé výborné skúsenosti s predajom gastro surovín našej sesterskej spoločnosti Zeelandia spol. s r.o. Malšice, kde sú tieto suroviny a výrobky otestované mnohými zákazníkmi, čo sa týka výberu sortimentu, spokojnosti s kvalitou výrobkov ako aj odskúšanými receptúrami. V prípade akýchkoľvek otázok týkajúcich sa cien, sortimentu, závozu, Klientskej zóny, receptúr neváhajte preto kontaktovať Vášho obchodného zástupcu.
Vaječný bielok sladený 50F
Pasterizovaný vaječný bielok so stabilizovanou šľahateľnosťou určený najmä pre cukrárske prevádzky. S prídavkom 50 % cukru, čo zaručuje jeho dlhšiu trvanlivosť.
Varené dlhé vajcia krájané
Hmota varených bielkov a žĺtkov vo forme vajca, krájané na plátky, v priereze u dlhých vajec zodpovedá vajíčku (žĺtko v strede). Ideálne pre lahôdkárske a gastronomické prevádzky, studenú kuchyňu, predovšetkým na zdobenie, do bagiet a šalátov.
Varené vajcia lúpané v náleve
Varené, lúpané čerstvé slepačie vajíčka veľkosti "M" ( v slanom náleve ) vhodné pre výrobu šalátov, hotových jedál, obložených sendvičov a pod. Ideálne pre HORECA segment a gastroprevádzky.
Miešané vajcia so smotanou 1 kg
Tekutá homogenizovaná a pasterizovaná vaječná melanž, ochutená soľou a korením, pre prípravu miešaných vajíčok, praženice, omelety a pod. Obsahuje 5 % smotany na šľahanie a plnotučné mlieko.
Tekutý vaječný žĺtok 1 kg a 10 kg
Pasterizovaný tekutý vaječný žĺtok s vlastnosťami podobnými čerstvým rozbitým žĺtkom, ideálny pre cukrársku výrobu, pre trené cestá, sladké jedlá v gastronómii a pod. Program Bezpečné vajcia Zeelandia.
Tekutý vaječný bielok 1 kg, 10 kg
Pasterizovaný vaječný bielok - program Bezpečné vajcia - so stabilizovanou šľahateľnosťou, ideálny pre cukrárske výroby a gastronomické prevádzky, ktoré si pečú vlastné cukrárske výrobky.
Tekutá vaječná melanž 1 kg a 10 kg
Pasterizovaná tekutá vaječná melanž v rámci programu Bezpečné vajcia. Ideálna ako pre pekársku výrobu, tak aj pre cukrársku výrobu - dobrá šľahateľnosť, vlastnosti blízke čerstvým vajcia. Vhodná pre gastronomické prevádzky, jedálne a reštaurácie, kde nemusíte riešiť biologický odpad - škrupinky z vajíčok a pod. Skladovanie: 0 až +4 °C.