Gastro produkty

Gastro produkty

Rozšírili sme pre Vás sortiment o suroviny pre hotely, reštaurácie, školské a závodné jedálne a pod.Využívame tak mnohé výborné skúsenosti s predajom gastro surovín našej sesterskej spoločnosti Zeelandia spol. s r.o. Malšice, kde sú tieto suroviny a výrobky otestované mnohými zákazníkmi, čo sa týka výberu sortimentu, spokojnosti s kvalitou výrobkov ako aj odskúšanými receptúrami. V prípade akýchkoľvek otázok týkajúcich sa cien, sortimentu, závozu, Klientskej zóny, receptúr neváhajte preto kontaktovať Vášho obchodného zástupcu.

Triediť
1 2 3 4 5
Vaječný bielok sladený 50F

Pasterizovaný vaječný bielok so stabilizovanou šľahateľnosťou určený najmä pre cukrárske prevádzky. S prídavkom 50 % cukru, čo zaručuje jeho dlhšiu trvanlivosť.

Varené dlhé vajcia krájané

Hmota varených bielkov a žĺtkov vo forme vajca, krájané na plátky, v priereze u dlhých vajec zodpovedá vajíčku (žĺtko v strede). Ideálne pre lahôdkárske a gastronomické prevádzky, studenú kuchyňu, predovšetkým na zdobenie, do bagiet a šalátov.

Varené vajcia lúpané v náleve

Varené, lúpané čerstvé slepačie vajíčka veľkosti "M" ( v slanom náleve ) vhodné pre výrobu šalátov, hotových jedál, obložených sendvičov a pod. Ideálne pre HORECA segment a gastroprevádzky.

Miešané vajcia so smotanou 1 kg

Tekutá homogenizovaná a pasterizovaná vaječná melanž, ochutená soľou a korením, pre prípravu miešaných vajíčok, praženice, omelety a pod. Obsahuje 5 % smotany na šľahanie a plnotučné mlieko.

Tekutý vaječný žĺtok 1 kg a 10 kg

Pasterizovaný tekutý vaječný žĺtok s vlastnosťami podobnými čerstvým rozbitým žĺtkom, ideálny pre cukrársku výrobu, pre trené cestá, sladké jedlá v gastronómii a pod. Program Bezpečné vajcia Zeelandia.

Tekutý vaječný bielok 1 kg, 10 kg

Pasterizovaný vaječný bielok - program Bezpečné vajcia - so stabilizovanou šľahateľnosťou, ideálny pre cukrárske výroby a gastronomické prevádzky, ktoré si pečú vlastné cukrárske výrobky.

Tekutá vaječná melanž 1 kg a 10 kg

Pasterizovaná tekutá vaječná melanž v rámci programu Bezpečné vajcia. Ideálna ako pre pekársku výrobu, tak aj pre cukrársku výrobu - dobrá šľahateľnosť, vlastnosti blízke čerstvým vajcia. Vhodná pre gastronomické prevádzky, jedálne a reštaurácie, kde nemusíte riešiť biologický odpad - škrupinky z vajíčok a pod. Skladovanie: 0 až +4 °C.

1 2 3 4 5