RAŇAJKOVÝ PROGRAM nielen pre hotely RAŇAJKOVÝ PROGRAM nielen pre hotely

ORECHOVNÍK

Jednoduchý a veľmi chutný orechovník pripravíte z kvalitnej zmesi na orechovník pridaním vody a oleja. Suroviny stačí zmiešať, vyliať na plech a upiecť. Výrobok po upečení ľubovoľne dozdobíte. Ideálny pre raňajkový program a k menu vo Vašom hoteli.

Hmota:

1000 g   Zmes na orechovník
140 g   rastlinný olej
440 g   voda

Poleva:

250 g   Zela cukr. poleva tmavá

Technologický postup

Všetky suroviny miešame lopatkou pri pomalých otáčkach (nešľaháme) cca 3 min. Pripravené cesto vylejeme plechu  vystriekaného Carlex Spray o rozmere 60x20cm (30x40cm).

Pečieme pri 150-160°C cca 25-30 min. v závislosti od typu pece a navážky.

Po vychladnutí polejeme čokoládovou polevou a po stuhnutí nakrájame na rezy požadovanej veľkosti (napr. 30 ks o hmotnosti á 50 g).

 

ORECHOVNÍK