Titulná stránka » Receptúry » Fašiangy, Veľká noc receptúry » Linecké košíčky s citrónovým krémom a Biancou

Linecké košíčky s citrónovým krémom a Biancou

Chutné citrónové košíčky s jemnou penou z Bianci - opálené flambovacou pištolou.
Linecké košíčky s citrónovým krémom a Biancou
Group Weight / Volume Unit Product
Cesto:
250 g MAMAS PIE
70 g Zeel. margarín Zeelback
20 g Voda
Náplň 1:
40 g Zlatka - krémový prášok
50 g cukor kryštál
250 g voda
200 g Frutafill citrón
170 g Zela delikates
Náplň 2=Dozdobenie:
65 g cukor kryštál
65 g BIANCA
65 g voda
65 g cukor práškový

Všetky suroviny na korpus vymiesime na hladké cesto. Vykrajovačkou vykrojíme kruhy a vystelieme nimi vhodné formičky. Pečieme pri 200°C cca 10 min. Upečené košíčky necháme dôkladne vychladnúť.Z vody,cukru a Zlatky uvaríme puding . Necháme vychladiť a vyšľaháme so Zela Delikates a frutafill citrón na hladký krém. Pomocou drezírovacieho vrecka dávkujeme do košíčkov. Biancu vyšľaháme s cukrom a horúcou vodou, pred koncom šľahania pridáme práškový cukor. Navrstvíme na košíčky a pre krajší efekt opálime flambovacou pištoľou. Z uvedenej dávky pripravíme cca 15 košíčkov.

More information

pre 10 košíčkov.

Preskočiť na obsah. | Na navigáciu