Receptúry Receptúry

CHOCOMISÚ - prekvapte svoju návštevu a zákazníkov skvelou chuťou

Jedinečné spojenie čokolády a smotany - to je KEN TRUFA - hotová parížska smotana. Zeelandia je výhradným dovozcom KEN smotán na Slovensku. KEN TRUFU stačí dobre vychladenú vyšľahať pri strednej rýchlosti a použiť na mnoho cukrárskych aplikácií - či už klasické parížske rožky, špice, banánovú alebo skvelú čoko-višňa tortu, chrumkavé rezy, cigáro, chocomisú a trufle guličky a pod.

Suroviny:

  KEN TRUFA
  káva
  Váš obľúbený likér
  upečené pláty Cesta čokoládového
  kvalitný kakaový prášok

Technologický postup

Pomer surovín je na Vás - záleží na intenzite chuti akú chcete dosiahnuť a veľkosti použitej misky.

Do misky dáme plát upečeného kakaového cesta - polejeme ho kávou a likérom a potrieme vrstvou vyšľahanej parížskej smotany KEN TRUFA. Opakujeme podľa výšky misky. Nakoniec potrieme s vyšľananou KEN TRUFA a posypeme kakaovým práškom. Dáme schladiť a podávame.

CHOCOMISÚ - prekvapte svoju návštevu a zákazníkov skvelou chuťou