Receptúry

Receptúry

v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov

Triediť
1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 20
CHOCOMISÚ - prekvapte svoju návštevu a zákazníkov skvelou chuťou

Jedinečné spojenie čokolády a smotany - to je KEN TRUFA - hotová parížska smotana. Zeelandia je výhradným dovozcom KEN smotán na Slovensku. KEN TRUFU stačí dobre vychladenú vyšľahať pri strednej rýchlosti a použiť na mnoho cukrárskych aplikácií - či už klasické parížske rožky, špice, banánovú alebo skvelú čoko-višňa tortu, chrumkavé rezy, cigáro, chocomisú a trufle guličky a pod.

JEMNÉ REZY

Chutné a bez obsahu múky- Jemné rezy so zaujímavým spracovaním na reze ( v tvare roládok) s Panna Cottou a parížskou smotanou KEN Trufa.

Viaczrnná plundra so Silkgrain Ebony

Ebony pečivo Vás určite prekvapí svojou neodolateľnou chuťou - už samotným zložením tejto obilnej zápary Silkgrain Ebony je táto zmes predurčená k výrobe skvelého chleba a pečiva s obsahom celých bôbov sóje. Zloženie:tekutý ŠPALDOVÝ kvas (voda, celozrnná ŠPALDOVÁ múka, štartovacia kultúra), SOJOVÉ bôby, lúpané slnečnicové semienka, ľanové semienka, sladová pražená JAČMENNÁ múka, jedlá soľ (1,2%). (aktuálne k 12.02.2018). Tentoraz Vám ho ponúkame v chutnej verzii viaczrnnej plundre s obsahom sójových bôbov.

EBONY bageta

Sójová bageta rustikálneho vzhľadu pre rozšírenie sortimentu Vašej pekárne, jednoduchá na prípravu, s výbornou chuťou a viditeľnými sójovými bôbami na reze. Sója je zdrojom kvalitných bielkovín a v našej zápare je už v podobe ľahko stráviteľnej suroviny.

Chlieb EBONY ( s páskou)

Sója je zdroj kompletných bielkovín. Je preto vhodná ako súčasť výživy každého človeka ako aj vegetariánov a vegánov, ktorých organizmus by inak niektoré aminokyseliny nevedel získať. Sója obsahuje látky, ktoré blokujú tráviace enzýmy v tenkom čreve, preto musí byť tepelne upravená – varením sa tieto látky ničia. Chlieb EBONY vďaka obsahu varených celých zŕn sóje je ľahšie stráviteľný, má lepšiu výživovú hodnotu a zostane aj dlhšie čerstvý a šťavnatý.

TVAROHÁČIK

Neodolateľná kombinácia chutí v tomto zákusku bez múky Tvaroháčik Vás určite zaujme: spojenie jemnej kakaovej zamatky a tvarohovo-šľahačkovej náplne v kombinácii s parížskou smotanou KEN Trufa a jemným dozvukom malinového Darinka džemu - tak tomu neodolá nielen každé dieťa ale aj dospelý. Pre ešte viac čokoládovú chuť poliate cukrárskou polevou tmavou.

Chlieb EBONY ražno - pšeničný (formový)

Skvelý a zdravý ražno-pšeničný chlieb so sójovou záparou Slikgrain Ebony pečený vo formách - dávkovanie 100 % na múku zaručí jeho skvelú chuť a krásny vzhľad na reze.

Zamatový mliečny rez s KEN Trufa

Chuťovo výnimočný zamatový mliečny rez bez múky - pričom pláty sú jemne potreté s Darinka džem malina a tvarohová náplň je doplnené o výbornú chuť parižskej smotany KEN Trufa.

Čokoládová torta BEZ MÚKY

Neskutočne chutná čokoládovo-orechová torta BEZ MÚKY s KEN Trufa a šľahačkou KEN Presto.

Kokosová roláda BEZ MÚKY

Obľúbená kokosová verzia rolády bez obsahu múky s jednoduchou prípravou a zároveň veľmi chutným korpusom naplnená s Mifi karamelovou. Ako náplň môžete použiť aj napríklad ďalšie suroviny bez obsahu múky/lepku z našej ponuky: Pudingová náplň vanilková / Presta vanilla Šľahačková náplň s KEN Presto alebo Rosette v kombinácii s našimi vynikajúcimi ovocnými náplňami Frutafill jahoda, marhuľa, višňa a pod. Neutrálnou Presta cream - biely v kombinácii s našimi ochucovacími pastami Compound Wigo pomaranč, pistácia, írska káva, írsky krém a pod.

Makové rezy BEZ MÚKY

Chutné makové rezy BEZ MÚKY plnené s Pudingovou náplňou vanilkovou a napríklad Frutafill višňa alebo Darinka džem malina.

Marcipánový chlebíček

Chutný chlebíček z Jung Basis Ruhr a pravého marcipánu MARO MARCIPÁN 1:3 s mandľovými lupienkami.

1 ... 3 4 5 6 7 8 9 ... 20