Receptúry

Receptúry

v tejto kapitole nájdete receptúry nových výrobkov

Triediť
1 2 3 4 5 6 7 ... 20

Jarná malinová torta s Cestom Zelený čaj

Nielen v lete ale po celý rok zákazníci túžia po skvelých zákuskoch so sviežou chuťou. Torta z Cesta Zelený čaj v kombinácii s malinovou šľahačkou a čerstvými malinami v agare je toho dôkazom. Obrázok hovorí sám za seba - kto by odolal takejto kombinácii!

Špaldovo-karamelové rezy

Výborná kombinácia špaldového cesta s orechmi, karamelovou náplňou a bielkovým korpusom pre trvanlivejšie zákusky napr. na svadbu, oslavy a pod.

Banánové rezy

Chutné banánové rezy z Cesta čokoládového, s náplňou Presta ochutenou banánovou ochucovacou pastou Wigo Compound a na reze s viditeľnými kúskami bufleriek zo zmesi Bufler komplet.

Dvojfarebné slimáčiky

Krásne na vzhľad a ešte lepšie chutia - to sú dvojfarebné slimáky v podobe čajového pečiva z kombinácie Cesta čokoládového a Zelený čaj. Ideálne pre rodinné balenia ako aj do kolekcií čajového pečiva pre oživenie výrobkov v balení. Farebná kombinácia je vhodná na Veľkú noc aj počas celého roka.

Slimáčiky z Cesta Zelený čaj

Čajové pečivo v podobe dvojfarebných chutných slimáčikov z Cesta Zelený čaj a hmoty Mamas pie. Ideálne pre rodinné balenia a na kombináciu v kolekciách čajového pečiva. Ideálne kvôli svojej peknej zelenej farbe nielen na Veľkú noc.

Baranček s Bábovkovou zmesou Fantázia

Bábovková zmes Fantázia je ideálna zmes práve pre veľkonočné výrobky ako sú bábovky, barančeky, zajačiky, pečenie v srnčom chrbáte - chlebíčky so Sardimixom alebo čokoládovou dekoráciou/marcipánom a pod. Zmes sa pekne upečie vo formách, je netrúsivá, dobre sa vyberá z foriem po upečení a je chuťovo výborne vyvážená.

Bábovka Fantázia so Sardimixom

Jedinečná a šťavnatá bábovka - z našej zmesi Bábovková zmes Fantázia - nielen na Veľkú noc a Vianoce.

Jemné pečivo s Lactorex RETRO

Jemné pečivo z Lactorex RETRO je v Zeelandii už tradícia - tento prípravok viete použiť na mnohé variácie výrobkov vo Vašej pekárni, pričom jemné pečivo je chutné, s jemnou štruktúrou striedky, s pekným objemom a pritom s použitím len 2 % dávkovania Lactorex RETRO na množstvo pridanej múky. Odporúčané množstvo tuku - Zeelandia margarín Zeelback do cesta je 10 % a cukru 14% - vtedy získate chutné, dlho čerstvé pečivo. S cestom sa dobre pracuje ako manuálne, tak strojovo, má výbornú toleranciu počas kysnutia a pečenia a dá sa z neho tvarovať jednoduché aj komplikované tvary pečiva, je ideálne na plnenie.

Jemné pečivo - makovky , lúpačky ....

Jemné pečivo z Lactorex originál je v Zeelandii už tradícia - tento prípravok viete použiť na mnohé variácie výrobkov vo Vašej pekárni, pričom jemné pečivo je chutné, s jemnou štruktúrou striedky, s pekným objemom a pritom s použitím len 2 % dávkovania Lactorex originál na množstvo pridanej múky. Odporúčané množstvo tuku - Zeelandia margarín Zeelback do cesta je 10 % a cukru 12% - vtedy získate chutné, dlho čerstvé pečivo. S cestom sa dobre pracuje ako manuálne, tak strojovo, má výbornú toleranciu počas kysnutia a pečenia a dá sa z neho tvarovať jednoduché aj komplikované tvary pečiva, je ideálne na plnenie.

Fašiangovo - veľkonočná šiška s marhuľovou náplňou

Chutná šiška zo zmesi Berliner Plus - s pekným tvarom a krúžkom po fritovaní, odolná voči nadmernému príjmu tuku pri vyprážaní. Naplnená s jedinečne chuťovo vyváženou Náplňou do šišiek marhuľovou.

Vianočka s ovocím

Chutná slávnostná vianočka so Sardimixom (kandizovaným ovocím) a hrozienkami z Korent vanilla chuťovo a vzhľadom poteší každého spotrebiteľa nielen počas veľkonočných sviatkov. ideálna počas celého dňa ako sladké raňajky, desiata a olovrant.

Sviatočná vianočka s hrozienkami

Chutná sviatočná vianočka s hrozienkami (Sardimixom, sušeným ovocím, sekanými slivkami a pod.) z Backcreme - chuťovo poteší každého spotrebiteľa.

1 2 3 4 5 6 7 ... 20