Receptúry so Zmesou na makovník
Citrónovo- makové rezy s malinovým gélom

Citrónové rezy s makovníkom z našej ponuky podčiarknuté malinovou chuťou malinového gélu dozdobené so Zela bielou tukovou polevou.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota:
1000 g Zmes na Makovník
140 g repkový olej
440 g voda
Náplň 1:
600 g Frutafill citrón
300 g Zela delikates
Náplň 2:
300 g malinový gél
Poleva:
250 g Zela cukrárska poleva biela

Technologický postup

    Všetky suroviny na makovník miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja cca 4 min. Vymiešané cesto rozotrieme do 4 plechov o rozmere 30x40cm vystlaných pečným papierom a pečieme pri cca 170°C cca 10 min. v závislosti od typu pece a navážky.


    Komletizácia výrobku: Na podložku uložíme makový plát, natrieme 1/3 krému (časť krému odložíme)- krém pripravíme vyšľahaním Zela Delikates a Frutafill citrón na hladký krém.

    Priložíme plátom natretým malinovým gélom- vrstva gélu smeruje na krém.

    Postup zopakujeme pokiaľ neminieme všetky pláty. Zaťažíme.

    Po stuhnutí natrieme zvyšným krémom a polejeme rozpustenou čokoládovou polevou.

    Krájame na kusy požadovanej veľkosti a hmotnosti.

Dodatočné informácie

40 ks á 55 g