Receptúry so slivkami - z kompótu
Makovo-slivková torta

Chutná a na pohľad zaujímavá makovo-slivková torta s výbornou jemnou smotanovou náplňou z Panna Cotty a KEN Presto rastlinnej smotany. Jemne potretá čokoládovou zrkadlovou polevou Paletta Miroir Choco.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota:
330 g Zmes na Makovník
40 g repkový olej
140 g voda
500 g Slivkový kompót polený - bez nálevu
Náplň:
500 g Panna Cotta
150 g KEN Presto rastlinný sladený
Poleva:
150 g Paletta Miroir Choco

Technologický postup

    Všetky suroviny miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja cca 3 min.

    Vymiešané cesto vylejeme do tortového ráfku kde sme na spodok naukladali odkvapkané slivky.

    Pečieme pri cca 170°C cca 20-30 min. v závislosti od typu pece a navážky.

    Na vychladnutý korpus natrieme náplň ktorú pripravíme vyšľahaním Panna Cotty so šľahačkou na hladký krém.

    Necháme stuhnúť.

    Po stuhnutí polejeme povrch výrobku Paletta Miroir choco.

    Krájame na kusy požadovanej veľkosti a dekorujeme podľa fantázie.

Dodatočné informácie

pre 12 ks á 110 g