Receptúry Receptúry

Fašiangy, Veľká noc receptúry

Malinový cheesecake

Máte radi cheesecake? A už ste ochutnali malinovú verziu? V kombinácii s populárnym Cestom špaldovým ako základ cheesecaku a malinovou smotanou bude určite chutiť Vašim zákazníkom. Jemne dozdobené s našou inovovanou zrkadlovou polevou Paletta Miroir Malina a čokoládovými dekorkami.

Veľkonočné pipky

Máte radi bielkovú hmotu ? Tak nesmie chýbať ani počas Veľkej noci - stačí vedieť postup na čierneho princa a pripraviť si jednoducho obdobu na veľkonočný čas v podobe chutných žltých sliepočiek - pipiek.

Kokosové ŠUHAJDY

Efektný dezert pre každú príležitosť - RETRO v novom šate. Jednoduchá príprava, stačí nahriať Kremline nad parou a zmiešať s troškou oleja. S prekvapením v papierovom košíčku v podobe chutného kandizovaného ovocia, orieškov a pod.. Ideálne pre rodinné balenia nielen na Vianoce, ale počas celého roka, na svadby, catering a ku káve v kaviarňach (obdoba namiesto praliniek). Náš tip: pre ešte krajší vzhľad použite farebné košíčky a každú šuhajdu dozdobte podľa svojej fantázie - napr. srdiečkami na Valentína, hviezdičkami na vianočné sviatky.

Linecké košíčky s citrónovým krémom a Biancou

Chutné citrónové košíčky s jemnou penou z Bianci - opálené flambovacou pištolou.

Smotanové kopuly jogurtové

Zaujímavé smotanové kopuly na obohatenie sortimentu každej cukrárne - jogurtové, malinové, čokoládové - napr. so žltou Palettou na povrchu ideálne pre jarné obdobie a Veľkú Noc.

Špaldovo-karamelové rezy

Výborná kombinácia špaldového cesta s orechmi, karamelovou náplňou a bielkovým korpusom pre trvanlivejšie zákusky napr. na svadbu, oslavy a pod.

Banánové rezy

Chutné banánové rezy z Cesta Čokoládového, s náplňou Presta ochutenou banánovou ochucovacou pastou Compound Banana a na reze s viditeľnými kúskami bufleriek zo zmesi Bufler Komplet.

Baranček s Bábovkovou zmesou Fantázia

Bábovková zmes Fantázia je ideálna zmes práve pre veľkonočné výrobky ako sú bábovky, barančeky, zajačiky, pečenie v srnčom chrbáte - chlebíčky s kandizovaným ovocím alebo čokoládovou dekoráciou/marcipánom a pod. Zmes sa pekne upečie vo formách, je netrúsivá, dobre sa vyberá z foriem po upečení a je chuťovo výborne vyvážená.

Bábovka Fantázia s kandizovaným ovocím

Jedinečná a šťavnatá bábovka - z našej zmesi Bábovková zmes - Fantázia - nielen na Veľkú noc a Vianoce.

Jemné pečivo s Lactorex originál

Jemné pečivo z Lactorex originál je v Zeelandii už tradícia - tento prípravok viete použiť na mnohé variácie výrobkov vo Vašej pekárni, pričom jemné pečivo je chutné, s jemnou štruktúrou striedky, s pekným objemom a pritom s použitím len 2 % dávkovania Lactorex originál na množstvo pridanej múky. Odporúčané množstvo tuku - Zeelandia margarín Zeelback do cesta je 10 % a cukru 14% - vtedy získate chutné, dlho čerstvé pečivo. S cestom sa dobre pracuje ako manuálne, tak strojovo, má výbornú toleranciu počas kysnutia a pečenia a dá sa z neho tvarovať jednoduché aj komplikované tvary pečiva, je ideálne na plnenie.

Jemné pečivo - makovky , lúpačky ....

Jemné pečivo z Lactorex originál je v Zeelandii už tradícia - tento prípravok viete použiť na mnohé variácie výrobkov vo Vašej pekárni, pričom jemné pečivo je chutné, s jemnou štruktúrou striedky, s pekným objemom a pritom s použitím len 2 % dávkovania Lactorex originál na množstvo pridanej múky. Odporúčané množstvo tuku - Zeelandia margarín Zeelback do cesta je 10 % a cukru 12% - vtedy získate chutné, dlho čerstvé pečivo. S cestom sa dobre pracuje ako manuálne, tak strojovo, má výbornú toleranciu počas kysnutia a pečenia a dá sa z neho tvarovať jednoduché aj komplikované tvary pečiva, je ideálne na plnenie.

Vianočka so sušeným ovocím

Chutná slávnostná vianočka s kandizovaným/sušeným ovocím a hrozienkami z Korent Vanilla chuťovo a vzhľadom poteší každého spotrebiteľa nielen počas veľkonočných sviatkov. ideálna počas celého dňa ako sladké raňajky, desiata a olovrant.