OZNAM: Zmena názvu Jung Roggenstabil na Jung MULTISTABIL PLUS
Vážení zákazníci,
z dôvodu zjednocovania názvoslovia výrobkov v rámci Zeelandia koncernu spoločností náš dodávateľ Jung Zeelandia pristúpil od 1.9.2017 k zmene názvu výrobku Jung Roggenstabil na Jung Multistabil Plus. Na obale výrobkov na originál etikete je pre istotu ešte uvedený aj pôvodný názov výrobku. U nás sa daný výrobok už predáva pod novým názvom. Použitie ostáva nezmenené - prípravok pri dávkovaní do 2 % na múku zlepšuje kvalitatívne vlastnosti pšenično-ražných alebo celoražných výrobkov - ich štruktúru striedky, objem a celkový vzhľad.
Jung MULTISTABIL PLUS (predtým názov Jung Roggenstabil)
poskytuje vysokú úroveň bezpečnosti pri spracovaní chlebového cesta v každom kroku výroby.
Garantuje veľmi dobrú stabilitu kysnutia a značne zvyšuje objem konečného výrobku.
Výrobok pre zákazníka, ktorý oceňuje konštantnú kvalitu chleba.
Výhody použitia Jung Multistabil Plus: výrobok je E-limited
- vyššia bezpečnosť spracovania cesta ako manuálne, tak strojovo
- pre zvýšenie objemu chlebov a lepšiu štruktúru striedky
- zaručuje veľmi dobrú stabilitu cesta aj pri prerušovanom kysnutí
- predlžuje trvanlivosť výrobkov
Dávkovanie Jung MULTISTABIL PLUS:
100% ražné chleby 1,5 - 2 % na množstvo pridanej múky
Pšenično-ražné a ražno-pšeničné chleby 1 - 1,5 % na množstvo pridanej múky
Pšeničné chleby 0,5 - 1 % na množstvo pridanej múky
Balenie: 25,0 kg vrece
Minimálna trvanlivosť: 12 mesiacov od dátumu výroby.
V prípade potreby špecifikácie sa prosím obráťte na našu manažérku kvality p. Ing. Eugéniu Lengyelovú specifikacie@zeelandia.sk