Pekárske produkty
Tvaroh- stabil neutrál

Zloženie

Produkt Hmotnosť / Objem

Návod na použitie

Kód č. 413 Tvaroh stabil neutral je stabilizátor pre tvaroh - neutrálnej chuti.

Zloženie: cukor, modifikovaný škrob: E1414, modifikovaný škrob: E1422, zahusťovadlo: E412.

Týmto prehlasujeme, že daný výrobok neobsahuje GMO suroviny. Alergény: neobsahuje.
*môže obsahovať sóju, mlieko.

Základná receptúra:

1000 g tvaroh (hrudkovitý, tučný alebo odtučnený)

  125 g Tvaroh stabil neutral

  300 g voda

    50 g vanilínový cukor

--------------------------------------------

1475 g suroviny spolu

Technologický postup:

Do vody nasypte Tvaroh stabil neutral a zamiešajte do homogénnej hmoty. Túto hmotu primiešajte do tvarohu a dochuťte vanilínovým alebo škoricovým cukrom.

Tvaroh stabil neutrál je po zamiešaní s tvarohom ideálny na pečenie. Dobre drží objem tvarohovej náplne, náplň je kvalitná a chutná.

Výživová hodnota v 100 g výrobku: Energetická hodnota: 1616,16 kJ/385,99 kcal; Tuky: 0,01, z toho nasýtené mastné kyseliny: 0,0 g;

Sacharidy: 96,9 g,  z toho cukry: 67,74 g; Vláknina: 0,82 g; Bielkoviny: 0,09 g; Soľ: 0,12 g.

Uvedené nutričné hodnoty sú získané na základe výpočtu.

Balenie: 15 kg vrece.

Minimálna trvanlivosť: 9 mesiacov od dátumu výroby.

Aktuálne k 19.10.2017.

Balenie

Produkt Hmotnosť / Objem
15 kg

Dodatočné informácie