Titulná stránka » O Zeelandii » Semináre Kvasy a zápary Zeelandia 21.02. a 28.02.2017

Semináre Kvasy a zápary Zeelandia 21.02. a 28.02.2017

V článku nájdete fotky a informácie o uskutočnenom seminári pre zákazníkov na tému Kvasy, Zápary a novinky Zeelandia.

Semináre Kvasy a zápary Zeelandia 21.02. a 28.02.2017

V dňoch 21.02. a 28.02.2017 sa v našom Technologickom centre v Rozhanovciach v rámci programu ZEELANDIA AKADEMIA uskutočnili za sebou semináre pre zákazníkov na tému Kvasy a zápary Zeelandia spolu s novinkami v pekárskej oblasti.

Sme veľmi radi, že zákazníkom sa prezentácia, výrobky a novinky páčili a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

Zákazníci sa mali možnosť dozvedieť viac o našom Taste & Texture Experience Centre v CZ – expertnom centre pre kvasy a zápary v rámci koncernu Zeelandia ako aj získať prehľadné informácie o výrobe našich prírodne fermentovaných kvasov, zápar a noviniek spojených s ochutnávkou upečených výrobkov.

Recenzie od zákazníkov nasvedčujú, že zákazníci sa u nás cítili ako doma ( v rodinnej atmosfére) a získali mnoho nových skúseností v danej oblasti.

Vyjadrenie zákazníčky: Výborne odprezentované školenie. Ďakujem. Malo to úroveň. Ing. B. K.

Vyjadrenie zákazníka: V prvom rade ďakujeme, že ste nás oslovili a pozvali  na Váš seminár- kvasy a zápary a na ktorom sme sa aj zúčastnili.
Celkový dojem zo seminára bol pre nás pozitívny. Organizácia seminára bola zvládnutá dobre.
Určite  sme získali aj nové poznatky z pekárenskej oblasti  a máme záujem na tom, aby naša spolupráca pokračovala
aj naďalej. Zároveň máme záujem aj o skúšobné pečenie niektorých vašich prezentovaných výrobkov. D.C. vedúca výroby.

V rámci seminára boli zákazníci informovaní aj o nadchádzajúcej zmene názvoslovia kvasov a zápar ako aj o zmene obsahu soli v záparách.

Tešíme sa na ďalšie stretnutia s Vami v rámci Zeelandia Akademia seminárov a workshopov v tomto roku.

Tím Zeelandia s.r.o.

  

  

  

 

 

 

Preskočiť na obsah. | Na navigáciu