Titulná stránka » O Zeelandii » Seminár Zeelandia Náplne pre pekárov a cukrárov 25.-26.04.2017

Seminár Zeelandia Náplne pre pekárov a cukrárov 25.-26.04.2017

Tím Zeelandia s.r.o. uskutočnila vo svojom Technologickom centre v Rozhanovciach ďalší zo seminárov pre zákazníkov na Tému Zeelandia Náplne pre pekárov a cukrárov. Všetkým zúčastneným ešte raz ďakujeme.

Seminára Zeelandia náplne pre pekárov a cukrárov sa spolu v oboch dňoch (25.-26.04.2017) zúčastnilo 14 spoločností a spolu 28 ľudí. Seminár bol zložený z teoretickej časti, kde p. Ing. Jarmila Farkašová (marketing) predniesla krátky a ucelený náhľad na výrobu, kvalitu a sortiment nielen ovocných náplní, ale aj makových, orechových, zeleninových a slaných náplní.

Zeelandia s.r.o. väčšinu svojich náplní vyrába v prevádzkach Zeelandia v Českej republike, v Chelčiciach, pričom tento kraj je vysoko známy ako kvalitná oblasť pre pestovanie a spracovanie ovocia. Zeelandia CZ sa už dávno stala expertom pre náplne v rámci Zeelandia Group a teší nás, že dané znalosti a skúsenosti s výrobou náplní vieme stále zúročiť čo najlepšie aj na Slovensku.

V rámci prezentácie sme zákazníkov oboznámili aj s novinkami v sortimente náplní, a to radou výrobkov ovocných náplní FRUTALINE (jahodový, marhuľový a višňový so škoricou) a novou radou SLANÝCH náplní (Bryndzová náplň termostabilná, Náplň Syr Gouda termostabilná, Maďarská náplň termostabilná, Kapustová náplň s hubami termostabilná). Veríme, že aj týmto sortimentom potešíme našich zákazníkov a zlepšíme tak rozmanitosť výrobkov na slovenskom trhu.

Našich noviniek v danej oblasti je samozrejme omnoho viac - v rade ovocných náplní nám pribudli 2 nové náplne ako pre pekárov, tak pre cukrárov, a to Ovocná plnka zmes, ktorá Vám svojou vynikajúcou chuťou a konzistenciou pripomenie staré známe časy "socializmu" a doteraz chýbala v našom sortimente. Ďalej v našej ponuke nájdete vysokokvalitnú plnku MARHUĽKA, ktorá je termostabilná, chuťou a konzistenčne veľmi zaujímavá. Neváhajte vyskúšať.

Kolegovia z technologického centra (p. Kramár, p. Osif a naše šikovné cukrárky p. Athanazová a p. Staňová) pre nás pripravili veľmi zaujímavú a pestrú paletu výrobkov z danej oblasti.

Cukrárom sme predstavili mnoho ďalších možností použitia ďalších zaujímavých náplní ako je Corra čokoládová, Rimix - ryžová náplň, nové Zeesany vo veľmi zaujímavých cukrárskych aplikáciách a rozšírený DOBLA sortiment čokoládových dekorácií.

Pekárom sme odprezentovali možnosti kombinácií použitia slaných náplní v kombinácii s našimi kvalitnými zmesami na pečivo ako je Lactorex originál, Nordix croissant,  Graham-mix - pričom možností použitia je neúrekom z nášho sortimentu. Zdravé verzie slaného pečiva z Panoplus Kernebrot, viaczrnných zmesí Lactokorn, Molkekorn, vlákninového pečiva so slanými náplňami Panoplus Fibre a mnoho ďalších aplikácií do výrobkov.

Neváhajte v prípade záujmu kontaktovať svojho Obchodného zástupcu alebo priamo nášho hlavného technológa p. Kramára 0915 885 397 pre spracovanie aplikačnej receptúry. Veľmi radi Vám ju spracujeme v našom novom systéme aplikačných receptúr priamo s nutritívnou hodnotou výrobku a výstupom na etiketu. Využite tak šancu a registrujte sa do Klientskej zóny Zeelandia cez našu web stránku www.zeelandia.sk

Ešte raz sa týmto chceme poďakovať všetkým zákazníkom, ktorí sa zúčastnili seminárov a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu s Vami.

Teší nás, že zákazníci hodnotili seminár ako poučný, zaujímavý, praktický, s dobrou atmosférou a na vysokej úrovni.

V prípade záujmu o podobný seminár aj pre Vás nás neváhajte kontaktovať na adrese seminar@zeelandia.sk

Tím Zeelandia s.r.o.

       

                            

     

     

      

 

 

Preskočiť na obsah. | Na navigáciu